Spaghetti met wortel & geitenkaas

2

Ik merk dat ik nogal van de ‘eenvoudige’ maaltijden ben de laatste tijd… Waarschijnlijk omdat het wat drukker is dan normaal. Ik hoop dat ik komend weekend weer wat meer tijd kan vinden om te koken, want dat hebben we nu niet, maar we hebben wél  zin in lekker eten. Ik kan me echt enorm verheugen op de avond maaltijd!

Zo ook op deze maaltijd: spaghetti met wortel, geitenkaas & pijnboompitten. Ik had ‘s ochtends al zin in ‘s avonds, zeg maar… Heb jij dat ook (weleens)?

Het plan was om er ook nog wat rucola bij te doen, maar dat restje in de koelkast zag er niet heel eetbaar meer uit… dan maar wat meer wortel gebruiken (ik heb ongeveer 400 gram voor  2 personen gebruikt). Het was erg lekker! En eenvoudig én snel!

Spaghetti met wortel & geitenkaas

Spaghetti met wortel & geitenkaas

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 21 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.