Verandering van spijs….

11

Juist ja, verandering van spijs doet eten! Ofwel, eens iets anders ‘doen’, doet de mens goed!

Al een tijdje liep ik met het idee om eens iets anders te doen met mijn site. Ik vind hem heel mooi hoor, maar er miste voor mijn gevoel nog wat en ik wilde het allemaal graag wat overzichtelijker. Met een paar recepten op een site, kun je wel met een eenvoudig lijstje af, maar worden het meer recepten, dan is het toch wat moeilijker…

Overzicht dus รฉn een ander ‘uiterlijk’. Als je dan toch gaat veranderen, dan maar goed! Na bijna een jaar… moet kunnen toch?! Een ander logo, een ander ‘thema’. En daar begon mijn zoektocht. Ook gelijk het moeilijkste onderdeel. Is hij mooi genoeg? Kan hij wat ik wil dat hij kan? En wat hij niet kan, kan ik dat dan veranderen? Werkt alles nog wel, kan hij samenwerken met alle widgets etc? Allemaal vragen die je maar op รฉรฉn manier kunt beantwoorden: testen!

Dankzij Alwin (zonder mijn lieve vriend was het allemaal niet gelukt) had ik een testomgeving tot mijn beschikking en kon ik gaan testen, maar vooral voor het aanpassen van mijn ‘domme’ fouten, kon ik rekenen op Alwin. Je weet wel, dan doe je iets, wil je kijken hoe het er uit ziet en dan ineens is je site niet meer bereikbaar… Ooh, wat was ik blij met Alwin (en nog steeds natuurlijk)!

Na veel zoeken, testen, aanpassen en weer testen, is het vandaag zover: MiCook is vernieuwd en ik ben er ontzettend blij mee! Ik moet nog ontzettend veel aanpassen, maar dat ga ik vandaag allemaal doen, zodat de site morgen helemaal klaar is voor haar nieuwe start! Zie je vandaag nog wat dingen die niet kloppen, dan klopt dat! Ik los ze zo snel mogelijk op! Als het goed is, staat morgen alles goed! Als je bijvoorbeeld een minuut nadat ik dit artikel plaats op de site kijkt, is het menu weg… Een kwartier later staat ie er, want ik weet (door het testen) precies wat ik moet doen. Daarna ga ik hem nog ‘uitbouwen’ om hem nog overzichtelijker te maken, maar misschien komt dat zondag pas aan bod. Met andere woorden: ik heb nog veel te doen! Daarna op vele andere plaatsen mijn logo aanpassen (denk aan bijvoorbeeld Facebook) en dan is echt alles klaar. Ik weet nog niet precies hoe laat ik vandaag naar bed ga… ๐Ÿ˜‰

Ik ben trots, blij & gelukkig! De site is (mijn inziens) overzichtelijker en ik vind het super fijn dat er nu meer mogelijkheden zijn om te reageren op recepten of artikelen (je kunt ze bijvoorbeeld nu ook beoordelen). Ik ben meer dan tevreden en ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden!

De oude layout!

De oude layout!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

11 reacties

  1. Wow! Hartstikke mooi en lekker overzichtelijk!
    De ondertitel ‘Happy Cooking & Baking’ vind ik ook erg goed bij jou en je website passen ๐Ÿ™‚

  2. Pingback: Bulgur met groente, noten & kaas - MiCook

  3. Pingback: Verandering van spijs..... alweer.... - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.