Vispotje met paprika & rijst

2

Meer vis op tafel! Dat is het idee…

Ik kook niet heel vaak met vis (meestal blijft het bij garnalen of zalm) en daar wil ik verandering in brengen. Vorige week begon ik met deze heerlijke pasta met wortelsaus & vis.

Deze week staat er weer vis op tafel: een vispotje met paprika, tomaten, rijst, peterselie & noten. Ok, de variatie laat nog even op zich wachten (bij de pasta zat ook koolvis), maar het begin is er!

Eigenlijk had ik gisteren helemaal geen zin in koken… ik moest die dag naar de tandarts en dan ben ik toch altijd een beetje van slag. Van te voren ietwat zenuwachtig, maar meestal gaat het dan nog wel. De wachtkamer overleef ik ook nog, ik geef de tandarts vrolijk een hand, ga in de stoel zitten en dan gaat het mis…. Wat die beste meneer/mevrouw ook gaat doen,  ik vind het verschrikkelijk… zelfs dat spiegeltje in mijn mond vind ik al niets. Als er geen rare dingen gebeuren, dan huil ik ongeveer twee keer per jaar en dat is in de tandartsstoel en ik kan er helemaal niets aan doen (tenminste, voor mijn gevoel dan…).

Afijn, de rest van de dag ben ik altijd wat ‘van slag’ (en vaak nog wat pijn in mijn mond). Moe vooral. Ook opgelucht. Iets met een last van mijn schouders ofzo…

Geen zin in koken, toch maar gedaan. Gelukkig niet zoveel werk en achteraf blij dat ik het gedaan heb, want we hebben heerlijk gegeten. Het was super lekker!

Zilvervliesrijst met vis, paprika, tomaat, peterselie & noten

Zilvervliesrijst met vis, paprika, tomaat, peterselie & noten

Inspiratie: AH
Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 11 | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Veg! Aardappels & aubergine uit de oven

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.