Win! Een Belkin chef stand + stylus

46

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen! 

Het is feest! Feest omdat MiCook alweer twee is geworden en daar zijn we trots op & blij mee. Dat vieren we natuurlijk met taart, maar ook met -te winnen- cadeautjes omdat de taart een beetje moeilijk uitdelen is….! Heb je de leuke cadeautjes van gisteren & eergisteren al gezien? Vandaag hebben we nog een cadeautje. De laatste… om deze feestweek mee af te sluiten.

Ik mag namelijk een Belkin chef stand + stylus van MobielBereikbaar weggeven. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel erg handig! Ik heb zelf een iets andere versie en gebruik hem regelmatig in de keuken. Mijn iPad + chef stand in de vensterbank (boven mijn werkplek) en koken maar. Als ik geen recept gebruik, kijk ik (tijdens het koken) naar kookprogramma’s of zet ik een muziekje op. Ik heb geen stylus, dus af en toe wel wat vieze vingers op mijn scherm, maar ach, alles beter dan een eitje (die net buiten de kom valt… ja, ik heb dat weleens…) of tomatensaus over je tablet…

Belkin chef stand

De Belkin chef stand

Handig dus! Oók voor in de keuken. Vooral door het anti-slip ontwerp en verschillende instelbare kijkhoeken. De stylus imiteert de geleidende eigenschappen van een vinger zodat deze prima geschikt is voor je tablet. De stylus is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. De rubberen punt geeft je bedieningsgemak, zodat je met meer precisie kunt werken.

Je krijgt naast de Belkin chef stand met stylus ook een stylus houder. Ook handig, want anders blijft je stylus weer overal liggen en voor je het weet staat hij ineens in de vaatwasser… De Belkin chef stand is geschikt voor onder andere Apple & Samsung, maar je kunt de chef stand voor veel meer modellen gebruiken, de lijst vind je hier.

Hoe maak jij kans op de Belkin chef stand + Stylus? 

Belkin chef stand

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Het is heel simpel!

  1. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg. Vertel bijvoorbeeld of jij je tablet in de keuken gebruikt (en of dat weleens mis is gegaan….).
  2. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter, Facebook, Google+ etc.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe jij ook mee?

Reageren kan tot en met vrijdag 20 juni. Zaterdag 21 juni wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Enne, je kunt ook nog meedoen met de winactie van gisteren (een tafeltextiel set) en eergisteren (een kookboek).

Print Friendly, PDF & Email