Win! Een Belkin chef stand + stylus

46

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen! 

Het is feest! Feest omdat MiCook alweer twee is geworden en daar zijn we trots op & blij mee. Dat vieren we natuurlijk met taart, maar ook met -te winnen- cadeautjes omdat de taart een beetje moeilijk uitdelen is….! Heb je de leuke cadeautjes van gisteren & eergisteren al gezien? Vandaag hebben we nog een cadeautje. De laatste… om deze feestweek mee af te sluiten.

Ik mag namelijk een Belkin chef stand + stylus van MobielBereikbaar weggeven. Dat is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel erg handig! Ik heb zelf een iets andere versie en gebruik hem regelmatig in de keuken. Mijn iPad + chef stand in de vensterbank (boven mijn werkplek) en koken maar. Als ik geen recept gebruik, kijk ik (tijdens het koken) naar kookprogramma’s of zet ik een muziekje op. Ik heb geen stylus, dus af en toe wel wat vieze vingers op mijn scherm, maar ach, alles beter dan een eitje (die net buiten de kom valt… ja, ik heb dat weleens…) of tomatensaus over je tablet…

Belkin chef stand

De Belkin chef stand

Handig dus! Oók voor in de keuken. Vooral door het anti-slip ontwerp en verschillende instelbare kijkhoeken. De stylus imiteert de geleidende eigenschappen van een vinger zodat deze prima geschikt is voor je tablet. De stylus is geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. De rubberen punt geeft je bedieningsgemak, zodat je met meer precisie kunt werken.

Je krijgt naast de Belkin chef stand met stylus ook een stylus houder. Ook handig, want anders blijft je stylus weer overal liggen en voor je het weet staat hij ineens in de vaatwasser… De Belkin chef stand is geschikt voor onder andere Apple & Samsung, maar je kunt de chef stand voor veel meer modellen gebruiken, de lijst vind je hier.

Hoe maak jij kans op de Belkin chef stand + Stylus? 

Belkin chef stand

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Het is heel simpel!

 1. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg. Vertel bijvoorbeeld of jij je tablet in de keuken gebruikt (en of dat weleens mis is gegaan….).
 2. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter, Facebook, Google+ etc.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe jij ook mee?

Reageren kan tot en met vrijdag 20 juni. Zaterdag 21 juni wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Enne, je kunt ook nog meedoen met de winactie van gisteren (een tafeltextiel set) en eergisteren (een kookboek).

Print Friendly, PDF & Email

46 reacties

 1. Handig! Ik gebruik het zeker in de keuken, altijd een probleem, waar leg ik ‘m neer, hup een lepel saus eroverheen… ligt altijd in de weg 🙁 Mooie oplossing!

 2. Dat lijkt me handig. Alleen het standaardje is voor mij al een supercadeau.
  Ik kook ook van mijn tablet, maar ik moet hem iedere keer weer activeren , omdat hij op stand-by gaat. Moet ik echt een keertje aanpassen !!!

 3. Ik moet (alweer) zeggen… WOWWW.
  Plenty is nog steeds mijn lingelingscadeau (dat riep mijn zoon toen ie klein was en dat is bij ons blijven hangen, i.p.v. lievelingscadeau :))
  Maar deze is ook geweldig. Ik zet mijn Ipad nu tussen een pak meel en suiker. Niet handig en met een enorm ‘verschuifrisico’ en instortingsgevaar.
  lieve groet van deze ‘hebberige’

 4. Dagelijks gebruik ik mn tabletje in de keuken en ik vind het altijd weer een beetje een spannende onderneming…Om nog maar te zwijgen over die vette fleren op het scherm 😉 …Een uitkomst dus, deze standaard en nog superhip ook! Jahoe ik doe mee!

 5. Wat een uitkomst! Mijn tablet heeft een klein brandwondje overgehouden aan een experiment tussen mij en een crème bruleebrander op het aanrechtblad… Dit zegt denk ik al genoeg 😉

 6. Oeh! Dat lijkt me ontzettend handig! Ik heb speciaal een soort folie gekocht om op de ipad te plakken, omdat mijn vriend gek werd van de vieze vegen op het beeldscherm… 🙂

 7. Super! Handen vrij voor het koken en de tip om een muziekje in de keuken mee te luisteren is ook perfect, ja die wil ik wel winnen :-).

 8. Jaaa! handig 😀 ik ben groot fan van pinterest en heb altijd ruzie met mn ipad die dan weer in de weg ligt. Gelukkig (nog) niets overheen gegaan.. laten we dat zo houden 🙂 Die standaard zou ideaal zijn!

 9. Koken en de IPad gaat bij mij hand in hand. Al mijn recepten heb ik een het programma Paprika. Zo’n standaard lijkt met superhandig.

 10. Super praktisch! Ik pluk dikwijls receptjes van het net, onthoud moeilijk en moet dan 100 keer opnieuw (met vuile vingers, uiteraard) kijken… Dit lijkt de ultieme oplossing! Ik doe graag mee 🙂

 11. Erg handig deze standaard. Al mijn recepten heb ik in receptenmaker staan. Nu ligt mijn iPad altijd vies en vettig op het aanrecht. Ik maak graag kans op deze standaard, zodat mijn iPad eens een keer schoon van het aanrecht naar de bank kan meenemen.

  Trouwens gefeliciteerd met jullie twee jarig bestaan.

 12. Wat een handige oplossing!
  Ben nogal een knoeipot in de keuken, dus dit zou echt perfect voor mij zijn.
  Fijn weekend
  groeten
  Grete

  (op de een of andere manier lukt de tweet rechtstreeks plaatsen niet, maar ik volg je en RT de actie als @Zeemeervrouw)

 13. Ohhhh wat mooi! Ik zoek regelmatig recepten op mijn telefoon en ipad, oa van jou site, en deze houder zou ideaal zijn daarvoor! Prachtig!

 14. Ik ben dol op koken! Om al mijn favoriete recepten te bundelen heb ik pas via de computer een kookboek gemaakt waar ik super blij mee ben! Ik kook vanaf nu dus vanaf mijn ipad, waarbij dit echt super goed van pas zou komen! Zodat koken nog lekkerder en leuker wordt!

 15. Ik hou van koken, in het weekend leef ik mij altijd helemaal uit. Ik ga volgende week verhuizen dus deze mooie chefstand zou super mooi staan in mijn nieuwe huisje om weer lekker te kunnen koken in de weekenden.

 16. Cool, zou perfect voor mij zijn: dat zit mijn tablet misschien niet meer iedere keer onder hetvdeeg tijdens het bakken 🙂

 17. Ideaal!! Het is gelukkig nog nooit mis gegaan met m’n tablet maar wel rauwe eieren over m’n nigella kookboek 🙁 En dit wil ik zeker voorkomen bij m’n tablet!

 18. Wilma Commandeur on

  super handig een tablet in de keuken,een kookboek is vaak te groot en onhandig neemt veel ruimte in op je werkblad en het voordeel van een tablet is dat je de tekst kan vergroten dus handig als hij iets verder weg staat, en natuurlijk veel hygiënischer

 19. Jolanda Baltus on

  Super gefeliciteerd met jullie verjaardag en wat handig zo’n Belkin chef stand met stylus!!

 20. Dit is iets handig! Had ik nog nooit van gehoord! Wij maken heel erg vaak de kokosgranola van jouw website en dan moet ik altijd de iPad of computer meenemen naar de keuken en die ergens neerzetten, want we kennen het recept nog steeds niet helemaal uit het hoofd (en alles afdrukken is zo slecht voor de bomen). Ben toch altijd een beetje voor vieze vingers ed., dus dit zou ideaal zijn!

 21. Ik gebruik nu een kookboekenstandaard om m’n tablet in te zetten, werkt op zich prima, maar die stylus lijkt me echt ideaal, ik blijf poetsen om vieze vingers te verwijderen.

 22. Ohhh, dit ziet er echt fijn uit! Bij mij wordt als ik van het internet kook altijd alles zo vies!! Strepen over het scherm van vieze vingers, of ik kan het niet goed lezen omdat ‘ie plat ligt…dit zou ideaal zijn! 😀

 23. Ik gebruik heel vaak de iPad met het koken en bakken, onder andere om een van recepten uit te proberen, of deze mooie prijs te winnen. Het is gelukkig nog nooit mis gegaan, maar dat wil ik ook graag voorkomen. Hij zou dan ook goed van pas komen in mijn keuken.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.