Win! Een keramische ovenschaal!

187

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen.

December is een feestmaand! We rollen van het ene feest in het andere feest. Bij feest hoort iets leuks…. daarom alweer een winactie, want dat is leuk!

December is vaak ook een koude maand… Velen van ons hopen op een witte kerst. De tijd dat de handschoenen, mutsen, sjaals (misschien zelfs lange onderbroeken…) weer uit de kast komen om onszelf warm te houden in de kou & de sneeuw. Het heeft wat, vind ik. De kou en de sneeuw. En het aller fijnste van de kou vind ik het weer naar binnen gaan. Klinkt misschien een beetje gek, maar als je een tijd in de sneeuw hebt gelopen, is er niets heerlijker om weer binnen te gaan en lekker op te warmen. Knus bij de verwarming (helaas geen open haard hier) en het liefst de oven aan. Iets lekkers maken, een ovenschotel bijvoorbeeld!

En nu komt het leuke…. want voor een ovenschotel heb je een ovenschaal nodig. Misschien heb je er al één, maar een tweede is altijd welkom toch? Daarom kun je deze week een mooie ovenschaal winnen! In samenwerking met Kitchen & More mag ik namelijk een keramische ovenschaal weggeven!

Win! Een keramische ovenschaal!

Win! Een keramische ovenschaal!

Keramische ovenschaal

Win! Een keramische ovenschaalWat kun je winnen? Een keramische ovenschaal met de volgende afmetingen: 405 mm x 270 mm x 48 mm (het is de middelste op de foto). De kleur? Grijs of rood! De winnaar of winnares mag kiezen. Ik vind zelf de grijze erg mooi, maar met de kerst voor de deur is een rode natuurlijk ook erg toepasselijk.

De ovenschaal heeft een keramische coating  (2-laags!) waardoor er geen giftige stoffen vrij komen. De siliconen handvaten van deze ovenschaal zijn afneembaar waardoor ze geschikt zijn voor in de oven. De handvaten zijn extra breed zodat ze gemakkelijk vast te pakken zijn. De buitenkant van de ovenschaal is gemaakt van metaal, met de binnenste lagen van keramiek zorgen deze ovenschalen voor een goede warmteverdeling. De ovenschaal mag gewoon in de vaatwasser.

Hoe maak jij kans op deze keramische braadpan?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Zoals altijd is het heel eenvoudig! Je hoeft er niet veel voor te doen…!

  1. Like MiCook én Kitchen & More op Facebook.
  2. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg! Ik vind het wel erg leuk om te lezen wat je als eerst in deze ovenschaal gaat maken, als je hem wint!
  3. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter en/of Facebook.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee?

Reageren kan tot en met woensdag 18 december 2013. Donderdag 19 december 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook. De ovenschaal wordt daarna zo snel mogelijk opgestuurd, zodat je hem tijdens de kerst nog kunt gebruiken!

Print Friendly, PDF & Email