Win! Een kruidnoten pakket!

148

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen. Scroll naar beneden om te zien wie heeft gewonnen!

——————————————————————————————————————————————–

Jaaa, een kruidnoten pakket winnen! Hoe leuk is dat?!

Nee, het is geen pakket met kruidnoten. Sorry. Je moet er namelijk nog wel wat voor doen. Uiteraard eerst deze winactie winnen, maar daarna heb je nog steeds geen kruidnoten. Volgens mij ben ik weer erg vaag bezig, hè? Ik ga het uitleggen!

Al en tijdje heb ik erg leuk contact met de Broodbakshop. Een prachtige webshop met alles voor de thuisbakker (inclusief fijne recepten). Wil je zelf brood bakken? Dan ben je daar aan het goede adres. Maar je kunt er niet alleen terecht voor broodbak-spullen, ze hebben veel meer! Fijne boeken (over het bakken van brood), ontzettend veel keukenapparatuurkeukengereibakgerei, maar ook diverse ingrediënten. Onder andere deze pepernoten-mix waarmee je kruidnoten kunt bakken… Euh, nou ja, tegenwoordig maakt het niet meer uit. Je mag pepernoten kruidnoten noemen en andersom. Wil je toch het verschil weten? Dat lees je hier! Verder hou ik me stil en schrijf verder over kruidnoten ;).

Afijn, een tijdje geleden kreeg ik een erg leuk pakket thuis: een kruidnoten pakket van de Broodbakshop. Ik ben, met dit pakket, de keuken ingedoken om kruidnoten te maken en het leukste is: ik mag ook zo’n pakket weggeven! Ik hou jullie niet langer in spanning…. dit pakket kun jij winnen:

Win! Een kruidnoten pakket!

Win! Een kruidnoten pakket!

Het kruidnoten pakket

Het te winnen pakket bestaat uit drie onderdelen!

    • Een zak pepernoten-mix van 500 gram. Zelf nog toevoegen: 150 gram boter en 1 ei. Even mengen, bolletjes draaien en de kruinoten kunnen de oven in!
    • Een pannenlikker. We noemen het ook wel een spatel, maar pannenlikker klinkt zoveel leuker. Het is hoogwaardige rubberen pannenlikker met een lengte van 27 centimeter.
    • Een mengkom. Een roestvrijstalen mengkom (26 centimeter) die je daarna prima kunt gebruiken als schaal voor de kruidnoten: multifunctioneel dus! 😉

Hoe leuk is dat?! Als je zelf nog wat boter en een ei in de koelkast hebt liggen, heb je met dit pakket alles in huis om heerlijke kruidnoten te maken. Alleen al die geur als de oven aanstaat met kruidnoten op de bakplaat: genieten! Daarna lekker smikkelen en heb je nog wat kruidnoten over, dan maak je gewoon deze heerlijke kruidnotenmuffins, met de mengkom & de pannenlikker! 🙂

Hoe maak jij kans op dit kruidnoten pakket?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Zoals gewoonlijk hoef je er echt niet veel voor te doen…!

  1. Like MiCook op Facebook en/of volg MiCook op Twitter. Volgen via Bloglovin’ mag natuurlijk ook!
  2. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg!
  3. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter en/of Facebook.

KruidnotenMeer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee?

Reageren kan tot en met maandag 25 november 2013. Dinsdag 26 november 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

——————————————————————————————————————————————–

Gewonnen?

De winactie is gesloten… Ik vond het super leuk en wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties, het delen en het enthousiasme! Super leuk om alle reacties te lezen, daar word ik blij van! Bedankt! :)

Om jullie niet langer in spanning te houden…. de winnaar!

Joke Lieberom !

Joke winnares

Joke, gefeliciteerd! Heel veel (bak)plezier met dit kruidnoten pakket en geniet van de geuren in huis! Stuur je even via Facebook of MiCook een bericht met je adresgegevens? Dan komt de doos zo snel mogelijk naar je toe! We rijden niet stilletjes je huisje voorbij! :)

Print Friendly, PDF & Email