Win! Feelgood food – Kookboek van Free a Girl

79

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen.

Vandaag een hele speciale winactie! Ik geef namelijk drie exemplaren van het kookboek van Free a Girl weg: Feelgood food!

Feelgood food - Curry tandoori

Feelgood food – Curry tandoori

Vanmorgen kwam deze heerlijke curry tandoori online die ik een tijdje geleden maakte. Een fijn recept uit het Feelgood food kookboek. Het resultaat was héérlijk en het recept makkelijk te volgen. Geen moeilijk ‘gedoe’ in de keuken, gewoon lekker bezig zijn met verse ingrediënten om daarna te genieten van een bord Feelgood food. In het kookboek staan nog meer heerlijke gerechten! 30 recepten voor een betere wereld! Voor Free a Girl!

Stichting Free a Girl

Free a Girl wil prostitutie van kinderen en gedwongen prostitutie van jongeren tot en met 23 jaar, waar ook ter wereld, bestrijden. Om dit te bewerkstelligen richt de stichting zich primair op het bevrijden van minderjarige meisjes, die gedwongen worden tot prostitutie. Secundair zet Free a Girl zich in voor rehabilitatie en re-integratie van de slachtoffers en het veroordeeld krijgen van mensenhandelaren en pooiers.

Dagelijks worden wereldwijd miljoenen kwetsbare meisjes, gedreven door de zware omstandigheden waaronder ze leven, slachtoffer van mensenhandel en gedwongen tot kinderprostitutie. Door steun van Free a Girl worden minderjarige meisjes bevrijd, opgevangen en gerehabiliteerd. Om dit te bereiken steunt Free a Girl dertien partnerorganisaties en is werkzaam in diverse landen binnen Azië, in Brazilië, Kameroen, Moldavië en Nederland. Sinds de oprichting heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van 2.506 meisjes en rehabilitatie van 3.210 meisjes.

Meer informatie over Stichting Free a Gril kun je lezen op FreeaGirl.nl

Free a Girl kookboek: Feelgood Food

Begin 2013 besloten ondernemers Rob Hermkens en Michiel Slegt Free a Girl extra te steunen door een kookboek te produceren waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting. Ze kregen ontzettend veel steun van mensen en bedrijven. BN’ers werden koks en concurrenten werden vrienden: samen koken voor het goede doel. Het Feelgood food kookboek is nagenoeg zonder kosten gemaakt. Daardoor kan Free a Girl zoveel mogelijk meisjes die ene kans geven waar ze al zo lang van dromen.

Feelgood food. Een kookboek. Een kookboek met 30 recepten voor een betere wereld. Een kookboek met verhalen van de ambassadeurs van Free a Girl over de keukens van de landen waar Free a girl actief is en waarom ze zo betrokken zijn bij de stichting. Een prachtig kookboek.

Win! Feelgood food - Kookboek Free a Girl

Win! Feelgood food – Kookboek Free a Girl

Hoe maak jij kans op één van de drie exemplaren van het Feelgood food kookboek?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Feelgood food kookboek

Feelgood food kookboek

Toen ik gevraagd werd deze winactie te organiseren, had ik zo mijn twijfels. Aan de ene kant helemaal niet hoor, want ik vind het erg belangrijk om Free a Girl bij jullie onder de aandacht te brengen, maar aan de andere kant vond ik het ook een beetje raar om boeken weg te geven omdat de opbrengsten van de verkoop van de boeken ten goede komen van Free a Girl. En deze boeken worden niet verkocht.

Toch een beetje een dubbel gevoel, maar uiteindelijk vind ik het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen Free a Girl leren kennen en ik hoop dan ook dat jullie dit kookboek zelf kopen of wellicht een donatie doen aan Free a Girl. Het kookboek is te koop voor € 16,95 via Free a Girl en is onder andere te koop bij Bruna.

Daarom gaat deze winactie nét iets anders dan andere winacties. Wil je kans maken op één van de drie exemplaren? Laat dan hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres!). Meer hoef je niet te doen. Alleen een reactie achterlaten, zodat ik weet dat je mee wilt doen aan deze actie!

Het is natuurlijk geweldig als je dit bericht of de site van Free a Girl wilt delen via Twitter, Facebook, Google +, het wekelijkse borduurclubje, de boekenclub, in de trein, etc.

Reageren kan tot en met zaterdag 4 januari 2014. Zondag 5 januari worden de winnaars bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Print Friendly, PDF & Email