Win! Je eigen kookboek!

16

Update 28-01-2013

Helaas… voor degene die dit bericht nu pas lezen…. De win-actie is voorbij…

Bedankt voor alle reacties! Heel leuk om te lezen voor wie of van wat jullie een kookboek willen maken. Het is toch ook geweldig om je eigen kookboek in de kast te hebben?! Ik ga er zeker ook één maken, maar voordat het zover is, ga ik eerst maar eens de winnares bekend maken…

*tromgeroffel* (hoor je het…?)

De winnares is Jody

Jody, gefeliciteerd met de prijs. Je ontvangt een mail met de code voor je eigen kookboek. Ik ben benieuwd naar alle Franse & Oosterse recepten die jij & je vriendin in het kookboek gaan zetten. Veel plezier ermee! 🙂

De winnares!————————————————————————————————————————————————

De eerste win-actie op MiCook! Hoe leuk is dat?!

En wat voor één… je kunt je eigen kookboek winnen!

Droom jij ook van je eigen kookboek? Je fijnste recepten gebundeld in een prachtig boek met prachtige foto’s… Voor jezelf, gewoon om trots op te zijn, voor je geliefde, zodat hij/zij ook bij je afwezigheid heerlijke gerechten op tafel kan zetten en misschien voor je kinderen, zodat zij later (of nu al…) altijd papa’s of mama’s kookboek erbij kunnen pakken als ze even niet weten wat ze moeten eten of hun vrienden willen verrassen met een ontzettend lekkere maaltijd? Of wil je ‘gewoon’ tussen de ‘grote namen’ in de winkels liggen… (dromen mag toch..?) en daardoor rijk & beroemd worden? ;).

Je eigen kookboek in dit rijtje?

Je eigen kookboek in dit rijtje?

Blurb

Hoe dan ook… alles is mogelijk! En met een beetje hulp, kun je zo je eigen kookboek maken. Een beetje hulp? Ja, want met behulp van Blurb gaat het zeker lukken. Blurb heeft speciaal ontworpen software om (kook)boeken te maken. Nee, niet alleen kookboeken, maar ook fotoboeken, trouwalbums, magazines, brochures, kinderboeken, etc. Je kunt via deze software met minimale moeite een mooi boek maken, maar je kunt ook alles zelf instellen, denk aan lettertype, lay-out, omslag, veel ruimte om foto’s toe te voegen, kortom: je eigen boek, helemaal naar je eigen smaak!

Blurb boek

Is je boek af? Dan kun je hem bestellen, zoveel exemplaren als je zelf wilt. Daarnaast kun je het boek via Blurbverkopen, waardoor je dus kans maakt om tussen die ‘grote  namen’ te komen staan.

Winnen

Maar dan nu het leuke deel! Ik mag een boek ter waarde van € 35,00 weggeven! Je kunt hiervan bijvoorbeeld een standaardboek met 120 pagina’s (!) maken! Hoe leuk is dat?!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel! Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt waarom jij graag een (kook)boek wilt winnen of wat voor boek je wilt maken of misschien wel voor wie… dus eigenlijk: waarom zou jij willen winnen?!

Vergroot je winkans door het volgen van MiCook op Twitter of Facebook (dit is dus niet verplicht).

Reageren kan tot en met zondag 27 januari. Maandag 28 januari wordt de winnaar of winnares hier bekend gemaakt en krijgt natuurlijk persoonlijk bericht. Zorg dus wel dat je hieronder een geldig e-mail adres bij je reactie achterlaat.

Succes! 🙂

Print Friendly, PDF & Email