Win! Je eigen kookboek!

16

Update 28-01-2013

Helaas… voor degene die dit bericht nu pas lezen…. De win-actie is voorbij…

Bedankt voor alle reacties! Heel leuk om te lezen voor wie of van wat jullie een kookboek willen maken. Het is toch ook geweldig om je eigen kookboek in de kast te hebben?! Ik ga er zeker ook één maken, maar voordat het zover is, ga ik eerst maar eens de winnares bekend maken…

*tromgeroffel* (hoor je het…?)

De winnares is Jody

Jody, gefeliciteerd met de prijs. Je ontvangt een mail met de code voor je eigen kookboek. Ik ben benieuwd naar alle Franse & Oosterse recepten die jij & je vriendin in het kookboek gaan zetten. Veel plezier ermee! 🙂

De winnares!————————————————————————————————————————————————

De eerste win-actie op MiCook! Hoe leuk is dat?!

En wat voor één… je kunt je eigen kookboek winnen!

Droom jij ook van je eigen kookboek? Je fijnste recepten gebundeld in een prachtig boek met prachtige foto’s… Voor jezelf, gewoon om trots op te zijn, voor je geliefde, zodat hij/zij ook bij je afwezigheid heerlijke gerechten op tafel kan zetten en misschien voor je kinderen, zodat zij later (of nu al…) altijd papa’s of mama’s kookboek erbij kunnen pakken als ze even niet weten wat ze moeten eten of hun vrienden willen verrassen met een ontzettend lekkere maaltijd? Of wil je ‘gewoon’ tussen de ‘grote namen’ in de winkels liggen… (dromen mag toch..?) en daardoor rijk & beroemd worden? ;).

Je eigen kookboek in dit rijtje?

Je eigen kookboek in dit rijtje?

Blurb

Hoe dan ook… alles is mogelijk! En met een beetje hulp, kun je zo je eigen kookboek maken. Een beetje hulp? Ja, want met behulp van Blurb gaat het zeker lukken. Blurb heeft speciaal ontworpen software om (kook)boeken te maken. Nee, niet alleen kookboeken, maar ook fotoboeken, trouwalbums, magazines, brochures, kinderboeken, etc. Je kunt via deze software met minimale moeite een mooi boek maken, maar je kunt ook alles zelf instellen, denk aan lettertype, lay-out, omslag, veel ruimte om foto’s toe te voegen, kortom: je eigen boek, helemaal naar je eigen smaak!

Blurb boek

Is je boek af? Dan kun je hem bestellen, zoveel exemplaren als je zelf wilt. Daarnaast kun je het boek via Blurbverkopen, waardoor je dus kans maakt om tussen die ‘grote  namen’ te komen staan.

Winnen

Maar dan nu het leuke deel! Ik mag een boek ter waarde van € 35,00 weggeven! Je kunt hiervan bijvoorbeeld een standaardboek met 120 pagina’s (!) maken! Hoe leuk is dat?!

Wat moet je doen?

Het is heel simpel! Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt waarom jij graag een (kook)boek wilt winnen of wat voor boek je wilt maken of misschien wel voor wie… dus eigenlijk: waarom zou jij willen winnen?!

Vergroot je winkans door het volgen van MiCook op Twitter of Facebook (dit is dus niet verplicht).

Reageren kan tot en met zondag 27 januari. Maandag 28 januari wordt de winnaar of winnares hier bekend gemaakt en krijgt natuurlijk persoonlijk bericht. Zorg dus wel dat je hieronder een geldig e-mail adres bij je reactie achterlaat.

Succes! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

16 reacties

 1. Wat een leuke win-actie! En de eerste, een mijlpaal! Ik zou graag een kookboek willen maken met recepten waarin allerlei produkten uit Zeeland worden verwerkt, zoals de zeeuwse schapenkaas en zeekraal. Dus als ik zou winnen…

 2. Wat een super leuke actie! Natuurlijk doe ik graag mee… Waarom ik het kookboek zou willen? Ik ben sinds 2012 een blog gaan bijhouden en een mooi kookboek zou de kroon zijn op mijn blog. Wat zou het leuk zijn, om daar m’n eigen recepten in terug te zoeken! Wowwww ja super mijn eigen boek op de plank!
  Groetjes Ilse

 3. Zei laatst toevallig tegen mijn dochter, heb liever dat ze mijn IPad stelen bij inbraak dan mijn (ietwat rommelige) verzamelde receptenboekje. Om ze nu met foto’s aan iemand cadeau te geven is leuk en handig ( mijn favo recepten op 2 plekken ).

 4. Leuke actie! Ik zou natuurlijk graag de leukste recepten van mijn blog in een receptenboek zien, maar ik zou het ook heel leuk vinden een receptenboek te maken voor de zorgboerderij waar ik werk. Daar zouden dan simpele recepten met foto’s in komen te staan voor de kookactiviteit.

 5. Dit is echt a dream come true! Ik verzamel al recepten zolang ik me kan herinneren. Alles bij elkaar in een hele grote map, knipsels, plaksels, met scheuren en gedroogde ei-resten. Het zou geweldig zijn als ik al deze bijzondere recepten zou kunnen bundelen in mijn eigen kookboek. En dat ik mijn eigen kookboek dan later weer door kan geven aan mijn kinderen en die weer aan hun kinderen etc etc. Dat is toch een fantastische gedachte!

 6. Wat een ontzettend leuke winactie.
  Ik wil al heel lang een boekje met familierecepten maken.
  Wie weet kan ik hem ooit aan mijn kindjes doorgeven en anders maak ik mijn nichtje en neefjes er ooit blij mee 🙂
  Groetjes Mireille

 7. Wat gaaf! We hebben sinds ruim een jaar een eetclub en dit is geweldig om al onze recepten in te bundelen. Daar hadden we het toevallig vorige keer over. Leuk om het persoonlijk te maken met mooie foto’s erbij.

 8. Wat superleuk! Wist helemaal niet dat zoiets bestond. Zou leuk zijn om de beste recepten van Jude’s Diner te bundelen en weg te geven aan bezoekers van mijn blog of een volger op Twitter.

 9. Ik zou heel graag voor alle Coeliakie patienten (Glutenvrij) een boek maken met recepten van restaurants/hotels die een Glutenvrije kaart hebben…. dit helpt de patienten thuis maar ook op pad..

 10. Wat een leuke actie! Zoals ik vanmiddag al twitterde, lag de keukentafel bezaaid met bakboeken en zat ik er ergens tussen in… Het zou ideaal zijn mijn eigen favoriete recepten in één boek te kunnen verzamelen, dat zou de stapel boeken om mij heen (en de chaos) een stuk kleiner maken! 🙂

 11. Ik zou heel graag dit kookboek willen winnen! Heb het er sinds een half jaar over met een vriendinnetje van mij om samen zo’n kookboek te maken voor al onze vrienden! Ik ben meer een franse stijl koker, mijn vriendinnetje is heel goed in de oosterse keuken. Dat lijkt ons een superleuke combi! Zou een mooie duw in de rug zijn als we deze mooie prijs zouden winnen! 🙂

 12. Helemaal geweldig. Vriendinnen vragen vaak naar recepten van de dingen die ik maak, dus het zou leuk zijn ze te verrassen met een zelfgemaakt kookboek!

 13. Bedankt voor alle super leuke reacties! 🙂 Erg leuk om te lezen! 🙂

  Meedoen kan niet meer, vandaag wordt de winnaar/winnares bekend gemaakt! Spannend!

 14. Pingback: Mijn kookweek – week 4 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.