Win! Plenty van Ottolenghi

152

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen! 

Het is feest! MiCook is vandaag twee geworden!

Bij feest hoort taart, een heerlijke abrikozentaart met amandelen (heb je hem al gezien?). Het liefst zou ik jullie allemaal een stukje van die heerlijke taart geven, maar dat gaat een beetje moeilijk, zo via het beeldscherm…. Daarom deze week ook een paar (te winnen) cadeautjes. Vandaag het eerste cadeautje: het kookboek Plenty van Ottolenghi: groente genoeg om héél lekker te koken!

Win! Plenty van Ottolenghi

Win! Plenty van Ottolenghi

Het kookboek Plenty van Ottolenghi

De Nederlands uitgave van Plenty is van 2011. Het is dus geen nieuw kookboek (de winnaar krijgt wel een ‘nieuwe’ hoor!), maar nog steeds een toppertje. In september komt Plenty More uit (het vervolg op Plenty): alle fans van Ottolenghi kijken hier erg naar uit. En terecht! Ik heb zelf nog niet veel Ottolenghi-gerechten gemaakt, maar ik vind het heerlijk om in zijn boeken te bladeren & lezen. Een tijdje geleden maakte ik deze zoete aardappelgalettes uit één van zijn andere kookboeken en inmiddels staan er heel wat gerechten op mijn lijstje (dankzij vele tips die ik heb ontvangen naar aanleiding van mijn eerste Ottolenghi-gerecht).

“Plenty is een feest van smaken, kleuren en texturen. De succesvolle Londense traiteur en restaurateur Yotam Ottolenghi verzamelde in dit boek 120 originele recepten, die stuk voor stuk bewijzen dat je voor een heerlijk gerecht meer dan genoeg hebt aan groenten, peulvruchten, granen & paddenstoelen. Plenty is met zijn kleurrijke foto’s en inspirerende recepten een must voor zowel vleeseters als vegetariërs”.

Hoe maak jij kans op het kookboek Plenty van Ottolenghi?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen! 

Het is heel simpel!

  1. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg. Vertel bijvoorbeeld iets over je favoriete groentegerecht of over je favoriete Ottolenghi-gerecht, dat vind ik erg leuk om te lezen!
  2. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter, Facebook, Google+ etc.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe jij ook mee?

Reageren kan tot en met vrijdag 20 juni. Zaterdag 21 juni wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Print Friendly, PDF & Email