Win! Een prachtige bakvorm + cup-set

169

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen. Scroll naar beneden om te zien wie heeft gewonnen!

——————————————————————————————————————————————–

Jaaa, weer een winactie! Zo leuk!

Hebben jullie het artikel van gisteren gelezen? Ik maakte deze hartige taart met kastanjechampignons & rookkaas (zo lekker!) in een prachtige bakvorm met dank aan Zalando. Zalando heeft tegenwoordig namelijk ook een ‘kook-afdeling‘!

Omdat ik de bakvorm zo mooi vind, heb ik er ook één voor jullie geregeld! En als dat nog net genoeg is, kun je niet alleen de bakvorm winnen, maar daarbij ook een cup-set van Joseph Joseph. Super leuk toch!?

Win! Een prachtige bakvorm + cup-set

Win! Een prachtige bakvorm + cup-set

Een prachtige bakvorm

BakvormDe mooie bakvorm/taartvorm van Sagaform (Zweeds design) heeft een diameter van 24 centimeter en is van keramiek. Hij is vijf centimeter hoog (hoger dan mijn andere taartvormen en dat vind ik erg fijn!), zwart van buiten en wit met motief van binnen met een ‘gekartelde’ rand. De taartvorm kan in de vaatwasser. Ideaal voor alle hartige & zoete taarten!

+ Cup-set

Cup-setDe Cup-set bevat vijf geijkte maatbekers met de volgende maten:

  • 1/6 Cup
  • 1/4 Cup
  • 1/3 Cup
  • 1/2 Cup
  • 1 Cup.

De vijf maatbekers hebben elk een andere kleur, waardoor de set een mooie kleurrijke uitstraling heeft. De maatbekers passen in elkaar en dat scheelt weer kastruimte! De maatbekers zijn vaatwasserbestendig. Erg handig voor als je vaak recepten maakt die alleen in cups staan beschreven!

Hoe maak jij kans op deze prachtige bakvorm + cup-set?

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Het is weer heel eenvoudig! Je hoeft er niet veel voor te doen…!

  1. Like MiCook op Facebook en/of volg MiCook op Twitter.
  2. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg! Maar ik vind het wel erg leuk om te lezen wat jij met deze set wil gaan maken! 🙂
  3. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter en/of Facebook.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee?

Reageren kan tot en met donderdag 14 november 2013. Vrijdag 15 november 2013 wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

——————————————————————————————————————————————–

Gewonnen?

De winactie is gesloten… Ik vond het super leuk en wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties, het delen en het enthousiasme én de heerlijke ideeën (ik zit weer vol inspiratie!)! Super leuk om alle reacties te lezen, daar word ik blij van! Bedankt! :)

Om jullie niet langer in spanning te houden…. de winnaar!

Hazel!

Hazel

Hazel, gefeliciteerd! Heel veel (kook/bak)plezier met deze bakvorm en de sup-set! Stuur je even via Facebook of MiCook een bericht met je adresgegevens? Dan komt de doos zo snel mogelijk naar je toe! Enne, we zijn natuurlijk erg benieuwd naar je quiches, clafoutis, amercan pie en al die andere gerechten die je er mee gaat maken! :)

Print Friendly, PDF & Email