Winnaar Crafond hapjespan

5

Afgelopen week kon je op MiCook mee doen met deze super leuke winactie in samenwerking met Crafond: je kon een prachtige hapjespan winnen! Ik heb de hapjespan nu zelf een half jaar in gebruik en ben er nog steeds hartstikke blij mee. Ik hoop dat de winnaar net zo blij gaat worden!

Ik heb weer genoten van alle enthousiaste reacties en de inspiratie om heerlijke gerechten in deze hapjespan te maken. Bedankt! Bedankt voor het reageren en het delen!

En bij een winactie hoort natuurlijk ook een winnaar! Voor mij is het ook altijd spannend wie er uiteindelijk blij gaat worden, maar ik kan me zo voorstellen dat het voor jullie nog veel spannender is! Tromgeroffel….

Crafond Hapjespan

Ik ga jullie niet langer in spanning houden…. de winnaar is….

Lien

 Winnaar

Gefeliciteerd Lien! Ik hoop dat je heel veel kookplezier van/met deze pan gaat hebben en ben erg benieuwd naar alle heerlijke gerechten die je er mee gaat maken! Ratatouille is in ieder geval een goed & lekker begin! 🙂 Stuur je even via Facebook of MiCook een bericht met je adresgegevens? Dan sturen we de hapjespan zo snel mogelijk op!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Hou de Facebook-pagina van Crafond pannen goed in de gaten, want bij 300 likes wordt er nóg een hapjespan weggeven!

Print Friendly, PDF & Email