Winnaars Cacao Nibs & Nuts Muesli van Mymuesli!

7

Afgelopen week kon je op MiCook mee doen met een super leuke & lekkere winactie. Ik mocht namelijk drie kokers met Cacao Nibs & Nuts Muesli van MyMuesli weggeven. Bedankt voor alle super leuke reactie! Erg leuk om te lezen!

Bij MyMuesli kun je zelf je eigen (biologische) muesli samenstellen door middel van 80 (!) ingrediënten: helemaal zoals jij dat lekker vindt! Naast het samenstellen van je allereigenste muesli, kun je ook kokers muesli bestellen met lekkere toevoegingen zonder dat je een uur bezig bent met kiezen… Deze kokers zijn al samengesteld en dat is erg handig voor mensen die niet kunnen kiezen tussen al dat lekkers (ik heb dat probleem…. 😉 ).

Eén van die kokers is helemaal nieuw in de webshop en bevat 575 gram Cacao Nibs & Nuts Muesli. En daarvan ga ik er vandaag drie weggeven! Heb jij meegedaan met de winactie? Scroll dan snel naar beneden om te kijken of jij hebt gewonnen!

Cacao Nibs & Nuts Muesli

Cacao Nibs & Nuts Muesli

Spannend hè?! De winnaars (of beter gezegd winnaressen) zijn:

Petra

Schermafbeelding 2014-03-23 om 10.06.33

Chantal de Jong

Schermafbeelding 2014-03-23 om 10.14.30Agnes

Schermafbeelding 2014-03-23 om 10.17.51

Gefeliciteerd, Petra, Chantal & Agnes! Veel plezier ermee & geniet ervan!

Stuur even via Facebook of MiCook een bericht met je adresgegevens, dan komt de koker met Cacao Nibs & Nuts Muesli zo snel mogelijk naar je toe!

Print Friendly, PDF & Email