Winnaars Feelgood food – Kookboek van Free a Girl

11

Afgelopen week kon je op MiCook mee doen met een super mooie, bijzondere winactie. Ik mocht namelijk drie exemplaren van het prachtige Feelgood food kookboek van Stichting Free a Girl weggeven.

Free a Girl wil prostitutie van kinderen en gedwongen prostitutie van jongeren tot en met 23 jaar, waar ook ter wereld, bestrijden. Om dit te bewerkstelligen richt de stichting zich primair op het bevrijden van minderjarige meisjes, die gedwongen worden tot prostitutie. Secundair zet Free a Girl zich in voor rehabilitatie en re-integratie van de slachtoffers en het veroordeeld krijgen van mensenhandelaren en pooiers. Meer informatie over Stichting Free a Gril kun je lezen op FreeaGirl.nl.

Het kookboek Feelgood food is gemaakt voor Free a Girl en is nagenoeg zonder kosten gemaakt. De opbrengsten van de verkoop van de boeken komt ten goede van Free a Girl en hiermee is het een bijzonder kookboek, maar het kookboek bevat naast 30 recepten (bijvoorbeeld deze heerlijke Curry tandoori) voor een betere wereld ook verhalen van de ambassadeurs van Free a Girl over de keukens van de landen waar Free a girl actief is en waarom ze zo betrokken zijn bij de stichting.

Feelgood food - Kookboek Free a Girl

Feelgood food – Kookboek Free a Girl

Maar nu terug naar de winactie. Bedankt voor alle leuke, enthousiaste reacties! Bedankt voor het delen van de actie én de website van Free a Girl!

Bij een winactie hoort natuurlijk ook een winnaar! In dit geval drie winnaars (of winnaressen)! Voor mij is het ook altijd spannend wie er uiteindelijk blij gaat worden, maar ik kan me zo voorstellen dat het voor jullie nog veel spannender is! De winnaars zijn:

Loes

Loes

Yv

Yv

AJ 

AJ

Gefeliciteerd, Loes, Yv & AJ! Ik ben erg benieuwd welk gerecht jullie als eerst uit het boek gaan maken!

Stuur even via Facebook of MiCook een bericht met je adresgegevens, dan komt het boek zo snel mogelijk naar je toe!

Niet gewonnen? Je kunt het kookboek Feelgood food bestellen via Free a Girl, via Bol.com of in de winkel bij Bruna & Albert Heijn. Je kunt ook een donatie doen aan Free a Girl.

Print Friendly, PDF & Email