Appel-noten tosti

2

Een super lekkere tosti met zachte, warme schijfjes appel en een lekkere crunch door de noten.

Een heerlijke lunch op een koude, winterse dag, maar ook in de herfst, lente en zelf in de zomer is deze tosti echt geen straf: yum!

Wij aten dit afgelopen zondag als avondeten omdat we niet echt trek hadden in een complete maaltijd (dat krijg je van de hele dag koekjes bakken & proeven….), maar toch wel zin in iets hadden.

Appeltjes liggen standaard in de fruitschaal, noten standaard in de kast (ik heb een mix van walnoten, hazelnoten & amandelen gebruikt) en in het weekend hebben we eigenlijk altijd wel brood liggen. Dit recept uit Light koken (de november editie) moest het dus gaan worden die avond en dat bleek achteraf helemaal geen verkeerde keuze… 🙂

De keuken in dan maar, eigenlijk niet met de verwachting dat deze tosti zooo lekker zou zijn…heerlijk! Zachte appeltjes met noten tussen een heerlijke  gegrild broodje: what’s not to  like?! En weer zo simpel en snel klaar! Broodje smeren, appeltjes snijden, noten hakken, even onder de grill en daarna ben je niet eens een half uur bezig met de restjes kaas van je tosti ijzer schrapen… hij bleef zo goed als schoon… doekje er overheen en klaar. Easy!

Heerlijke appel-noten tosti

Heerlijke appel-noten tosti

Weer eens wat anders dan een tosti met kaas & ham/salami/tomaat. Toch zin in een hartige tosti? Maak dan eens een lekkere courgette tosti of iets er tussen in: een tosti met brie, honing & walnoten, ook erg lekker.

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 6 | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Broccoli-courgettesoep | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.