Bloemkool risotto met walnoten

3

Zoals jullie in mijn kookweek-verslagje hebben kunnen lezen, stond de afgelopen week in het teken van het verven van de woonkamer & de keuken.

Maandag & dinsdag ben ik nog druk bezig geweest met het verven van de muren, nadat we zaterdag het plafond hebben gedaan. Maar het is klaar en het is mooi! Althans, het verven….

Nu nog schoonmaken, alles weer op z’n plaats zetten en de lampjes ophangen. Dat gaat allemaal vandaag gebeuren, dus na vandaag zijn we echt klaar…

Mijn hoop was eigenlijk om maandag alles af te krijgen, maar de groene muren moesten een tweede keer, dus dinsdag toch nog weer de kwasten en rollers gepakt. Gelukkig niet de hele dag, zoals maandag… Maandag hebben we daarom gekozen voor een bezorg-maaltijd…(makkelijk & snel,  maar toch minder lekker) en hebben we de bloemkool (die we eigenlijk zouden eten) nog even laten wachten.

Dinsdag dus tijd voor bloemkool! Gelukkig, het verven is klaar, de grootste troep is opgeruimd, alle tijd om te koken! Ik had zin in risotto… yum! Tja, dan zit er maar één ding op: bloemkool risotto. Lekker wat walnoten & peterselie erbij, parmezaanse kaar erdoor, heerlijk. Dit gaat niet mijn favoriete risotto worden (ik ben dan ook niet zo’n hele grote fan van bloemkool), maar ik heb heerlijk gegeten. Een lekkere warme maaltijd gaat er wel in na een koude (klus)dag.

Bloemkool risotto met walnoten & peterselie

Bloemkool risotto met walnoten & peterselie

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 4 | Maaikyz iCook

  2. Ik had precies een helft van het voetbal (België – Rusland) de tijd om te koken dus even in de (koel)kast kijken én het is dit recept geworden. Heerlijk gerecht! Dank weer Maaike!!

    • Haha, en dan tijdens de rust even eten? 😉

      Risotto…. mmmm, zó lekker! Gaan wij ook maar weer snel op het menu zetten!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.