Courgettecrumble met garnalen & amandelen

5

Een goed begin van afgelopen week: veel groente!

Maandag hebben we al smakelijk zitten eten van deze quinoa ratatouille (met veel groente natuurlijk) en dinsdag hebben we deze heerlijke courgettecrumble gegeten met veeeel courgette: lekker!

Veel courgette dus, wat garnaaltjes, hüttenkäse, bieslook en een heerlijk crumble-laagje met amandelen. Ik vond het echt super lekker: een verwen-maaltijd.

En helemaal niet moeilijk om te maken. Je bent er wel even mee bezig, maar als de courgette voor de eerste keer in de oven staat, kun je de rest voorbereiden en daarna doet de oven de rest voor je. Ondertussen opruimen, tafel dekken, op de achtergrond Masterchef of 24Kitchen kijken et voilà: daar komt een heerlijke courgettecrumble uit de oven.

En we hebben weer vis gegeten deze week. Check! Het gaat de goede kant op, we halen nu wel één keer per week vis (dat is ons voornemen), misschien gaan we binnenkort wel naar twee keer per week…

Je kunt de garnalen ook weglaten als je niet zo van garnalen houdt. Je kunt ze vervangen door bijvoorbeeld hamblokjes of weglaten en serveren als bijgerecht: een schaal vol groente met een heerlijk korstje!

Courgettecrumble met garnalen & amandelen

Courgettecrumble met garnalen & amandelen

Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

  1. Wat ziet dit er weer verrukkelijk uit zeg! Krijg er alweer trek van zo op de vroege ochtend en me lijstje met recepten word nu steeds langer haha

  2. Pingback: Mijn kookweek – week 16 | Maaikyz iCook

  3. Pingback: Vijf heerlijke ovenschotels - MiCook

  4. Pingback: Vijf keer courgette - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.