Courgettesalade met broccolipesto

20

Ik heb een lijst. Wel meerdere hoor… van die to-do lijstjes bijvoorbeeld. Maar ik heb één lijst en eigenlijk is het geen lijst meer te noemen… het is meer een verzameling. Een verzameling van recepten die ik allemaal nog eens wil maken of waarvan ik een deel geweldig vind en het andere deel mijn eigen draai aan wil geven.

Een inspiratie-recepten-lijst. Een nog-te-maken-lijst. De ‘lijst’ bestaat uit een daadwerkelijke lijst in Excel, een lijst in Evernote (voor alle online ideeën), een map met uitgescheurde pagina’s van magazines die ik niet wil houden (van supermarkten & groothandels bijvoorbeeld) en een verzameling boeken waar (met een beetje geluk….) ‘geeltjes’ tussen zitten. Om over de grote inspiratiebron Pinterest (en mijn verzameling daar…) maar niet te praten…. Een verzameling dus. En zoals met de meeste verzamelingen, wordt ook deze alleen maar groter….

Vorige week hadden we, door het warme weer, zin in een salade. Mijn ‘lijst’ staat vol met salades. Wat deed ik? Juist, de nieuwste Foodies pakken op zoek naar een salade. Wat aten wij? Deze heerlijke courgettesalade met broccolipesto uit die nieuwe Foodies….

Courgettesalade met broccolipesto

Courgettesalade met broccolipesto

Tja, op die manier wordt de lijst natuurlijk nooit korter en dat is uiteindelijk wel de bedoeling. Het is niet echt een verzameling om in een vitrinekast te zetten ofzo… Aan de ene kant dus niet zo handig, want zo wordt mijn lijst alleen maar langer en langer, maar aan de andere kant…. deze courgettesalade was sowieso wel op mijn lijst gekomen én we hebben super lekker gegeten! Ach, dan maar een lange lijst…. 😉

Heb jij ook zo’n lijst en/of verzameling? Heb je nog tips om het overzichtelijker te maken? Ik hoor het graag!

Print Friendly, PDF & Email