Couscous met groenten & lam

3

Ons heerlijke avondeten op een fijne zondag: couscous met groenten & lam!

Ik was eigenlijk van plan om iets uitgebreider te koken in dat weekend, maar we hadden weer genoeg te doen…. Ook zondag een snelle maaltijd. Wel iets uitgebreider dan de rest van de week (in week 21 kwamen er vooral eenvoudige maaltijden op tafel), maar dit heerlijke gerecht staat binnen een klein half uurtje op tafel.

Wij eten eigenlijk niet heel erg vaak lamsvlees, maar ik vond het super lekker! De vorige keer dat we lamsvlees aten, was volgens mij in september (ja, zooo lang geleden) toen ik de gebakken lamsvlees met tomaten & yoghurt maakte (een aangepast recept van Jamie Oliver). Dat was ook al zo super lekker, dus ik denk dat ik maar wat vaker lam op het menu moet zetten!

Daarnaast heb ik dit keer ‘gewone’ couscous gebruikt, omdat de volkoren variant bijna op is… Een bezoekje naar de natuurwinkel kan echt geen kwaad (vorige week kwam ik er ook al achter dat ik nog meer een klein beetje spelt had…), maar dat komt allemaal na de vakantie wel weer!

Anyway, het was hartstikke lekker! Lekker veel groenten, smullen! Owja, ik moest van Alwin zeggen dat ie het zo lekker vond dat ie nog een keer heeft opgeschept… tja, dan doe ik dat toch gewoon! 😉

Couscous met groente & lam

Couscous met groenten & lam

Inspiratie: Foodies
Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.