E-book ‘Thuis maken’

1

Als je mij volgt op Twitter of Facebook, heb je het vast al een aantal keer voorbij zien komen: Thuis maken!

Thuis maken is een initiatief van Irene & Ianna. Een site vol met recepten/ingrediënten die je zelf thuis kunt maken, terwijl je ze normaal misschien heel makkelijk in de supermarkt koopt. Niet alle recepten komen van Irene & Ianna zelf. Vorig jaar deden Irene & Ianna een oproep aan iedereen om recepten in te sturen (met een aantal spelregels) en de reacties waren overweldigend.

Er zijn ontzettend veel recepten ingestuurd en deze zijn gebundeld in een e-book. Een geweldig initiatief & een geweldig resultaat! En het is zo ontzettend leuk & lekker om (soms simpele) ingrediënten thuis te maken. Eens gemaakt, wil je waarschijnlijk nooit meer anders en gaat de supermarkt niet meer veel geld aan je verdienen. 😉

Over ‘Thuis maken’

Thuis Maken is de laatste rage op kookgebied; het zelf maken van ingrediënten als pesto, tapenade, mayonaise, mosterd, jam, chutney, brood, ricotta, hüttenkäse of gegrilde paprika. De lijst van ingrediënten die je thuis kunt maken is eindeloos. En toch kiezen we vaak voor gemak. Gewoon omdat het toch in de winkel ligt.

In oktober 2012 leverden ruim 40 foodlovers meer dan 100 recepten in die je gemakkelijk thuis kunt maken. Deze recepten zijn gebundeld in het e-book Thuis Maken, wat nu gratis te downloaden is.

Voor meer achtergrondinformatie kun je een kijkje nemen op de site Thuis Maken!

E-book Thuis Maken

Het resultaat van dit geweldige initiatief is een e-book bomvol recepten! En het mooiste is: je kunt hem gratis downloaden! Hieronder een kleine impressie.

Ja, je ziet het goed! ‘Mijn’ havercrackers staan ook in het e-book! Leuk hè!? Ik heb zelfs vernomen dat er mensen zijn die verslaafd zijn aan de havercrackers! 😉 Met de havercrackers heb ik ook een ontzettend leuke prijs gewonnen (door het inzenden van recepten, kon je namelijk prijzen winnen): het boek Natuurlijk! Eten! van Irene.

Snel downloaden dus en aan de slag! 🙂

Bron: Thuismaken.
Print Friendly, PDF & Email

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.