Foodblogswap – Courgettesalade

10

Jeej, weer een Foodblogswap! Dit is alweer de vijfde en ik vind het écht ontzettend leuk. Er doen steeds meer foodbloggers mee en zelfs in deze vakantiemaand, hadden we een fijne lijst met deelnemers. Het is leuk, spannend & lekker!

De spanning begint al met het bekend maken van de verdeling. Van wie mag ik koken en wie gaat er van mij koken? Gelukkig hoeven we nooit lang op de verdeling te wachten en ook deze maand stond de lijst binnen no-time online. Ik mocht koken van de leuke blog Romantic not disgusting yet van Stasja. Stasja is haar lifestyle blog vorig jaar begonnen en schrijft voornamelijk artikelen over mooi & lekker eten: we eten namelijk met onze ogen, zoals Stasja aangeeft op haar blog. Naast artikelen over mooi & lekker eten, vind je er ook een aantal lifestyle artikelen, met name in de categorie Do It Yourself.

Aan mij dus om een recept uit te zoeken(en dat is elke maand weer moeilijk, want wat ga je kiezen…) en deze te maken & eten natuurlijk. Ik heb mijn keuze in dit geval maar een beetje laten afhangen van het weer. De dag waarop ik van plan was het recept te maken, was namelijk een warme, zonnige dag en wat is er dan lekkerder om een heerlijke, frisse salade te eten, waardoor je niet te lang in de keuken hoeft te staan en niet hoeft te zweten boven warme pannen?! Daarom koos ik voor deze lekkere courgettesalade. Dit is wat Stasja zelf zegt over deze courgettesalade: “Mmmmm.. Deze groene salade is super lekker en super makkelijk te maken! Laat het pak gemengde ijsbergsla voor een keertje in de Appie liggen en maak in plaats daarvan deze mooie salade“. Klinkt goed!

Hup aan de slag, dan maar! Ik heb er een klein beetje mijn eigen draai aan gegeven, maar eigenlijk niet noemenswaardig. Het is inderdaad een hele makkelijke salade en hij was ook erg lekker! Erg welkom op zo’n warme dag! Bedankt Stasja, we hebben er van genoten!

Foodblogswap - Courgettesalade

Foodblogswap – Courgettesalade

Ook deze maand is er natuurlijk weer van mijn blog gekookt! Ik ben zo nieuwsgierig, want Caroline van Carolines blog liet via Twitter al weten dat ze twee gerechten gekookt heeft van mijn blog! Wow! Ben jij ook nieuwsgierig, neem dan vooral even een kijkje bij Caroline! Het eerste recept staat inmiddels online bij Caroline: ze maakte ‘mijn’ appelkwarktaart met kruimellaag. Wat een super lekkere keuze! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

10 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 30 - MiCook

  2. Pingback: Vijf keer salade - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.