Foodblogswap – Geitenkaassalade met bacon

21

Einde van de maand: tijd voor de foodblogswap!

Deze maand mocht ik iets maken van Food, love and happiness, ontstaan vanuit de gedachte dat eten er is om van te genieten, te delen en te vieren, schrijft Danielle. “Gezelligheid is met elkaar om tafel gaan, aan de bar of op een lekker kleed op de grond, genieten van (het delen van) lekker eten en een goed glas wijn met elkaar“. En daar kan ik het alleen maar mee eens zijn!

De blog van Danielle straalt ook gezelligheid uit, dus vol enthousiasme nam ik een kijkje bij haar recepten. Wat ik erg leuk vind, is dat Danielle een aantal recepten twee ‘sterretjes’ heeft gegeven: haar persoonlijke favorieten. Ik wist meteen dat ik één haar favoriete recepten wilde maken, leuk! Dat maakte de keuze ook meteen wat makkelijker, omdat hierdoor de lijst wat minder lang werd.

Geitenkaassalade met bacon

Foodblogswap – Geitenkaassalade met bacon

Uiteindelijk koos voor deze geitenkaassalade met bacon! Maar omdat ik wat moeilijk kon kiezen en vaak twee recepten selecteer (zodat ik wat achter de hand heb, mocht er wat mis gaan met het eerste recept), heb ik twee recepten gemaakt. Allebei lekker, dus het andere recept zie je morgen!

Nu terug naar de geitenkaassalade. Ik hou van geitenkaas. Ik hou van salade & ik hou van homemade croutons. Er kon dus niet veel misgaan. Conclusie: we hebben zitten smullen! Bedankt, Danielle, dit is een blijvertje!

Op de hoogte blijven van alle Foodblogswap-recepten? Volg dan de Foodblogswap op Twitter of op Pinterest! Benieuwd naar wat er deze maand van MiCook is gemaakt (ik wel!)? Neem dan eind deze week een kijkje op de mooie blog van Chris: Perfect Housewife To Be.

Print Friendly, PDF & Email

21 reacties

 1. Hm, dit lijkt me echt een héle lekkere salade! Ik ben gek op geitenkaas en bacon, en toen ik de titel van deze post op Bloglovin zag moest ik dan ook wel even kijken 🙂 Ik vind zelf avocado ook altijd erg lekker door een salade. Deze salad gaat ik zeker een keer maken!

  • Hahaha, alleen de naam klinkt al goed hè?! 😉 De smaak nog beter!
   Leuk! Laat je weten wat je er van vond?

 2. Wat een leuke uitwerking Maaike! Mooi resultaat ook, goede foto. Krijg gelijk zijn in deze salade, die ik stiekem even weer een beetje vergeten was. Moet nog boodschappen doen voor vanavond en deze week, deze salade komt weer op het menu!

  • Graag gedaan! We hebben super lekker gegeten! En nog een toetje van je blog, die komt morgen online! 🙂

   Eet smakelijk alvast! 😉

 3. Ah wat ziet het er lekker uit Maaike! Geitenkaas is altijd echt super lekker, zeker met bacon. Je geduld wordt deze week wel een beetje op de proef gesteld vrees ik. Het recept voor de foodblogswap komt pas dit weekend online op mijn blog, sorry haha!

  • Thx, Chris! 🙂

   Owjee, is het zó druk… 🙁 Hard aan de studie? Ik wacht geduldig af hoor, maar ben wel een beetje nieuwsgierig… 😉

   • Jaa heel druk, maar het komt ook omdat ik een ingrediënt nodig heb wat ik vrijdag pas kan kopen :-). Daarna ga ik ‘het’ gelijk maken. En ik ga ervan uit dat je geduld wordt beloond!

    • Oooh, nu ben echt heel nieuwsgierig! 🙂 En ook wel een beetje spannend…. straks lukt het niet… Ik ben erg benieuwd naar ‘het’!

 4. Pingback: Foodblogswap: (no guilt) Brownies | Food Love and Happiness

 5. Pingback: Witte chocolademousse met rood fruit - MiCook

 6. Pingback: Geitenkaassalade met gegrilde nectarine & parmaham - MiCook

 7. Pingback: Vijf keer salade - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.