Foodblogswap – Geitenkaassalade met bacon

21

Einde van de maand: tijd voor de foodblogswap!

Deze maand mocht ik iets maken van Food, love and happiness, ontstaan vanuit de gedachte dat eten er is om van te genieten, te delen en te vieren, schrijft Danielle. “Gezelligheid is met elkaar om tafel gaan, aan de bar of op een lekker kleed op de grond, genieten van (het delen van) lekker eten en een goed glas wijn met elkaar“. En daar kan ik het alleen maar mee eens zijn!

De blog van Danielle straalt ook gezelligheid uit, dus vol enthousiasme nam ik een kijkje bij haar recepten. Wat ik erg leuk vind, is dat Danielle een aantal recepten twee ‘sterretjes’ heeft gegeven: haar persoonlijke favorieten. Ik wist meteen dat ik één haar favoriete recepten wilde maken, leuk! Dat maakte de keuze ook meteen wat makkelijker, omdat hierdoor de lijst wat minder lang werd.

Geitenkaassalade met bacon

Foodblogswap – Geitenkaassalade met bacon

Uiteindelijk koos voor deze geitenkaassalade met bacon! Maar omdat ik wat moeilijk kon kiezen en vaak twee recepten selecteer (zodat ik wat achter de hand heb, mocht er wat mis gaan met het eerste recept), heb ik twee recepten gemaakt. Allebei lekker, dus het andere recept zie je morgen!

Nu terug naar de geitenkaassalade. Ik hou van geitenkaas. Ik hou van salade & ik hou van homemade croutons. Er kon dus niet veel misgaan. Conclusie: we hebben zitten smullen! Bedankt, Danielle, dit is een blijvertje!

Op de hoogte blijven van alle Foodblogswap-recepten? Volg dan de Foodblogswap op Twitter of op Pinterest! Benieuwd naar wat er deze maand van MiCook is gemaakt (ik wel!)? Neem dan eind deze week een kijkje op de mooie blog van Chris: Perfect Housewife To Be.

Print Friendly, PDF & Email