Foodblogswap – Noedelsoep met taugé

7

Einde van de maand, dus tijd voor de foodblogswap. Nummer vijftien alweer!

Deze maand mocht ik iets koken of bakken van de blog van Marjolijn & Floortje: Zusjes koken over. De zusjes hebben een passie voor koken en vooral lekker eten. Na een cursus ‘taarten versieren’ (op het vrijgezellenfeestje van Marjolijn), zijn ze verslaafd geraakt aan het bakken en decoreren van taarten. Ze hebben allebei een andere favoriete keuken: Marjolijn gaat voor de Mexicaanse keuken en Floortje voor de Aziatische keuken. Ze zijn allebei fan van Masterchef Australia (ik ook!), Donna Hay & Adriano Zumbo.

Je snapt het al… het was weer geen makkelijke keuze voor mij deze maand, want deze blog staat vol met allerlei verschillende recepten. Maar zoals elke maand, is het tóch weer gelukt (na lang twijfelen…). Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op soep (en dat maak ik niet zo heel vaak): deze Koreaanse noedelsoep met taugé & ei.

Noedelsoep met taugé

Noedelsoep met taugé

Alwin was maar wat blij met deze keuze en heeft zelfs geholpen met het maken van deze noedelsoep met taugé. Ik ben niet zo’n soep-mens, maar Alwin wel en als ik dan ook nog ‘biefstuk’ roep, dan is het al snel goed! 😉 Afijn, eerst gezellig samen in de keuken om de soep te maken en er onze eigen draai aan te geven (niet heel lang, want deze soep is binnen een half uur klaar) en daarna samen gezellig (en lekker!) eten. Het was echt verrassend lekker & smaakvol. Op deze manier wil ik wel vaker soep eten! Bedankt, Marjolijn & Floortje!

Op de hoogte blijven van alle Foodblogswap-recepten? Volg dan de Foodblogswap op Twitter of op Pinterest! Benieuwd naar wat er deze maand van MiCook is gemaakt, neem dan een kijkje op de blog van Patricia: Pipfoods. Patricia toverde deze salade met geroosterde wortel & ricotta om tot een versie met zoete aardappels: yum!

Print Friendly, PDF & Email

7 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.