Foodblogswap – Oosterse wraps

6

Jaaaa, ook deze maand heb ik weer meegedaan aan de FoodBlogSwap: zo leuk!

Ik heb nog even zitten twijfelen… of ik deze maand wel mee zou doen. In juni ruim twee weken weg op vakantie naar Spanje en dan ook nog iets maken voor de FoodBlogSwap… Maar het is zo ontzettend leuk en koken moet toch gebeuren, dus ik heb me gewoon weer ingeschreven. Een paar dagen later werd de verdeling bekend gemaakt… altijd weer even spannend: van wie mag ik deze maand koken/bakken?

Nou, ik mocht deze maand van Foodiesign koken, de leuke blog van Anouk. Anouk geeft op haar blog een stukje achtergrondinformatie over de naam van haar blog: FOODIESIGN is een naam die afkomstig is uit twee termen. Food Design is de opleiding die ik volg. Foodie is de term voor mensen die van eten en koken houden. Dit samen heeft geresulteerd in de naam FOODIESIGN.

Meteen even een kijkje nemen (daar zat ik dan met mijn trage internetverbinding in Spanje…) en ik zag al meteen (nou ja, toen de pagina geladen was…) dat er erg lekkere gerechten te vinden zijn op de site van Anouk. Toch maar even gewacht totdat ik weer thuis was om mijn definitieve keuze te maken. Na wat wikken en wegen heb ik uiteindelijk gekozen voor de Oosterse wraps. Dit recept valt in de categorie ‘budget koken’ op de blog van Anouk. Bij het recept vind je namelijk ook een tabel met de kosten per ingrediënt en het totaal van het gerecht. Handig toch!?

Ik moet eerlijk zeggen dat deze chocoladetaart mij ook ontzettend lekker lijkt, maar omdat ik niet wist of dit nog zou lukken (zo vlak na de vakantie) heb ik het zekere voor het onzekere genomen en ben ik voor de Oosterse wraps gegaan (we moeten tóch avondeten) en het is natuurlijk ook wel een verantwoorde keuze (tijdens de vakantie hebben we al genoeg gezondigd…).

Ok, keuze gemaakt, boodschappen doen en hup, de keuken in. Alle ingrediënten verzamelen, snijden, bakken en klaar! Niet moeilijk dus! Ideaal voor doordeweeks.

Oosterse wraps

Oosterse wraps

En toen het grote moment: proeven! Het was echt ontzettend lekker, we hebben zitten smullen! Alwin zei meteen: “goh, wat een fijne smaak! Het ziet er misschien niet heel spannend uit, maar die smaak is echt goed”! Wederom een succes dus! Zo leuk, die FoodBlogSwap! 🙂

Natuurlijk is er ook weer gekookt van MiCook! Els van de blog Eetlustig mocht deze maand van mij koken/bakken. Ben jij ook zo nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje! Els heeft trouwens nog een hele leuke site: CuliPlaza, vol met bijzondere en leuke culishop adresjes voor lekkerbekken!

Print Friendly, PDF & Email

6 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 26 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.