Fusilli met spinazie & kastanjechampignons

3

Een bord vol met pasta & groenten: ik vind het heerlijk!

Aangezien het op de één of andere manier alweer en tijdje geleden was dat we pasta aten (meestal toch wel eens per week), werd het weer eens tijd om iets met pasta te maken. Op zoek naar een leuk recept kwam ik een recept tegen in de september editie van Light koken: pasta met spinazie en kruidenkaas.

Eigenlijk best simpel, maar wel ontzettend lekker.

Ik heb niet veel aan het recept veranderd, ik heb alleen de champignons vervangen door kastanjechampignons. Ik vind kastanjechampignons sowieso veel lekkerder en de combinatie met spinazie vind ik echt geweldig. Alwin is helemaal dol van spinazie, dus dat zat ook wel goed. Ow ja, ik heb ook nog de spekreepjes vervangen door hamreepjes… ik vind spinazie met ham ook gewoon zo lekker…. maar je kunt bijvoorbeeld ook salami of chorizo toevoegen in plaats van ham of spekreepjes… wat jij lekker vindt! 😉

Dit is weer een voorbeeld van een makkelijke maaltijd. Snel klaar, maar wel ontzettend lekker én niet duur. Dit recept valt namelijk in de categorie ‘budgetkoken’ in Light koken. Ik zeg: wat wil een mens nog meer! 😉

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

  1. Pingback: Tomaten risotto met biefstuk | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.