Gadget: Afzuigkap met iPhone-dock

3

Ik ben Apple fan….we zijn allebei Apple fan… en Mac (onze hond) en haar vriendje Steve (een golden retriever knuffel net zo groot als Mac zelf), tja, die zijn ook Apple fan… Als er dan een afzuigkap (die je toch écht heel erg nodig hebt in de keuken) voorbij komt met een iPhone-dock, gaan alle alarmbellen rinkelen en moet deze super gave ‘gadget’ een plekje op mijn site krijgen!

Het artikeltje kwamen we tegen op iPhoneclub:

Bij huishoudelijke spullen die het design van de iPhone hebben ‘geleend’ denk je al snel aan Aziatische fabrikanten en gimmicks die niet serieus zijn bedoeld of moeilijk te krijgen zijn. Maar je kunt ook bij een gerenommeerde Duitse keukenfabrikant opeens een iPhone tegenkomen. De iHood is een afzuigkap in de vorm van een iPhone, voorzien van een iPhone-dock. De afzuigkap is net als de iPhone gemaakt van glas, met daar omheen een aluminium rand.

Gutmann juicht over een “buitengewone esthetiek” en een “moderne design-interpretatie”, maar wij zien er vooral een hangende iPhone in. De scheidingsstreepjes in de antennerand zijn bij Gutmann voorzien van een blauw lampje. De afzuigkap zelf is voorzien van een sfeerlamp en twee led-strips die extra licht geven. De afzuiging van kook- en bakluchtjes vindt plaats via een sleuf tussen glasplaat en metalen rand. Wie interesse heeft kan alvast de rolmaat passen: de afzuigkap meet 105 x 50 cm en is in eilandopstelling te gebruiken. Bovenop is een laad- en afspeelstation voor de iPhone en iPod aangebracht. Misschien niet de meest handige plek om je iPhone te bewaren.

Of hij ooit in onze keuken komt, dan betwijfel ik, maar hij is wel ontzettend mooi! 🙂

Bronnen: iPhoneclub, Gutmann
Print Friendly, PDF & Email