Gebraden gehaktballen met tomaten

3

Gebraden gehaktballen met tomaten van Bill, euh… Alwin, nee,  Bill.

Je weet wel, Bill Granger, De (perfecte) man in de keuken. Of, nou ja, met zijn boek kun je de perfecte man in de keuken worden, maar dat is Alwin natuurlijk allang voor mij… (verder ben ik geen slijmbal hoor…).

Afgelopen zaterdag stonden Alwin & ik samen in de keuken om deze gehaktballen te maken. Van Bill. Maar we hebben wel wat veranderingen aangebracht in het recept en Alwin heeft toch het meeste werk gedaan, dus: gebraden gehaktballen met tomaten van Alwin! En lekker dat ze waren!

Bill geeft als tip om er pittig geroosterde aardappels bij te serveren (ook met Spaanse pepers), maar wij hebben voor heerlijke zelfgemaakte frietjes gekozen, om het feest compleet te maken, want we hebben zitten smullen!

Gebraden gehaktballen met tomaten van Alwin

Gebraden gehaktballen met tomaten van Alwin

Dit is het tweede recept uit het kookboek De (perfecte) man in de keuken & tot nu toe bevalt het erg goed. Al eerder maakte ik de gebakken risotto met courgette, tomaat & kaas (uit de oven, dus kan niet mis gaan) en dat was ook een groot succes (krijg er meteen weer zin in….). Ik acht de kans zeer klein dat ik ooit een perfecte man in de keuken wordt (….), maar met de recepten van Bill is het in ieder geval genieten aan tafel!

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.