Gegrilde ananas met ijs

2

Een heerlijk zomers nagerecht: gegrilde ananas met ijs, yum!

Vandaag tijdens het boodschappen doen, zagen we hem liggen… een mooie ananas… Zo’n ananas die je aankijkt, bijna tegen je praat en tja, dan kun je niets anders doen dan hem meenemen. Wat we er mee gingen doen, dat wisten we niet, maar dat zou ongetwijfeld goed komen. Hij kreeg een mooi plekje in de vensterbank, zodat we vaak naar hem konden kijken…. hij ziet er zooo lekker uit!

Vanmiddag zijn we naar een feestje geweest met een BBQ! Heerlijk gegeten, maar helaas moesten we wat eerder weg omdat Mac (de hond) wat darmprobleempjes heeft en dat wil je niet op een feestje… We zijn het nagerecht dus misgelopen… geen ijs… En dan kom je thuis en dan is het eerste wat je ziet die mooie ananas….ooooh, zullen we dat prachtexemplaar een bezoekje aan de oven geven en dan lekker met wat ijs opsmikkelen? Goed idee!

Dus ik aan de slag (paar minuten werk), even grillen in de oven, bolletje ijs erbij: verrukkelijk! Een heerlijk zomers nagerecht & zo simpel. Bedankt, ananas, dat je ons zo aankeek in de supermarkt, we hebben van je genoten! 🙂

Bron: Versthuisbezorgd

 

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.