Gevulde tomaat met roerei & gerookte zalm

8

Een heerlijk ontbijt, een fijne lunch of maak er een brunch van: gevulde tomaat met roerei & gerookte zalm!

Een tijdje geleden kwam ik, tijdens het winkelen, dit kookboekje tegen: 100 calorieën – Eet smakelijk. Als ik het mij goed herinner, voor nog geen twee euro. Een leuk boekje vol met kleine gerechtjes en daar ben ik dol op! Dat kon ik dus niet laten liggen… Lekkere & simpele 100-calorieënrecepten. Lekker & simpel: ok! 100 calorieën: niet helemaal, want er staan ook taarten in, waarvan dan één puntje ongeveer 99 calorieën bevat…

Maar goed, een leuk boekje met allemaal kleine gerechten: die ging mee! En dit is het eerst gerecht uit het boekje: gevulde tomaten met roerei & gerookte zalm. Lekker & simpel!

Gevulde tomaat met roerei & gerookte zalm

Gevulde tomaat met roerei & gerookte zalm

Het eerste gerecht is in ieder geval goed bevallen! We vonden het allebei erg lekker! Een warme, zachte, maar toch nog stevige tomaat met een vulling van roerei, tomaat & zalm met nog een beetje bieslook: een erg fijne combinatie! En mocht je al bezig zijn met het kerstontbijt (of een ander feestelijk ontbijt), dan is dit een super leuk gerecht om op tafel te zetten: snel klaar & het staat erg leuk op tafel!

Voor degene die het willen weten: dit gerecht bevat per portie 92 calorieën. Een portie bestaat uit twee halve, gevulde tomaten.

Print Friendly, PDF & Email

8 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 40 - MiCook

  2. Pingback: Inspiratie voor de paasbrunch - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.