Gevulde tomaten met zoete aardappel & quinoa

2

Heerlijke gevulde tomaten met zoete aardappel & quinoa!
Nee, het zijn geen WK-tomaten…. (kan wel natuurlijk…). Paar grasprietjes stengels bieslook er omheen: net echt! Maar nee, ik heb ik dit smakelijk bijgerecht niet in het kader van de WK gemaakt, maar gewoon, omdat het mij bijzonder lekker leek!

Dit recept komt namelijk uit het forest feast kookboek (net als de courgettewaaiers van deze week). Ik heb het recept een klein beetje aangepast met als grootste aanpassing dat ik wat quinoa door het zoete aardappel-mengsel heb gedaan. Ik had zin in quinoa en zo werd het iets meer een ‘complete maaltijd’ (eventueel nog een stukje vlees of vis erbij en klaar). En naast dat deze gevulde tomaten erg lekker zijn, zien ze er ook nog eens vrolijk uit!

Gevulde tomaten met zoete aardappel & quinoa

Gevulde tomaten met zoete aardappel & quinoa

Ik heb het boek nog niet heel lang in huis, ben al twee keer met het boek de keuken ingedoken en er staan nog veel meer recepten in die ik graag eens wil maken. Ik ben enthousiast! Misschien (heel misschien hoor….) gaat dit boek Veg! (momenteel absoluut mijn favoriet) wel van de eerste plaats verstoten. Maar dat durf ik nog niet zo goed te zeggen, daar is de liefde nog te pril voor! 😉

Wil je iets meer weten over het forest feast kookboek? Bekijk dan eens onderstaand filmpje, ik denk dat je dan een hele goede indruk van het boek krijgt én waarom ik er zo enthousiast over ben.

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.