Griekse yoghurt met meloen & pistachehoning

4

Nu ik dit stukje begin te schrijven, bedenk ik mij ineens dat het al best lang geleden is dat er een lekker toetje op MiCook verscheen, namelijk de gegrilde ananas met kaneelricotta, begin februari. We eten wel vaker een toetje hoor, maar meestal kiezen we voor de pruimen uit de oven of lekker een warm banaantje met wat Griekse yoghurt.

Tijd voor wat anders! Ok, dit toetje is ook met Griekse yoghurt, maar niet met banaan. Dit keer met cantaloupe meloen (zo lekker!) en pistachenootjes gemengd met honing: heerlijk! Het ‘recept’ (het is eigenlijk te makkelijk voor woorden, maar je moet er maar opkomen), zat nog in mijn map met allerlei recepten die ik nog wil maken. Ik heb zo’n vermoeden dat ie uit één der Foodies komt, maar zeker weten doe ik het niet…

Wat ik wel zeker weet, is dat dit een erg lekker toetje is!

Griekse yoghurt met meloen en pistachehoning

Griekse yoghurt met meloen en pistachehoning

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties

  1. Pingback: Alles over Griekse yoghurt | Het Podium

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.