Groene boontjes & kastanjechampignons uit de oven

2

Groene boontjes & kastanjechampignons uit de oven, geroosterd dus, mét  parmezaanse kaas: yum!

Dat samen met de heerlijke quinoa gehaktballen (ook met kastanjechampignons) en zelfgemaakte frietjes (van gewone & zoete aardappel) en de maaltijd van afgelopen zaterdag was compleet. Een erg makkelijk (even snijden, mengen, in de oven roosteren en klaar!),  maar zeer smakelijk bijgerecht.

Normaal ben ik niet zo heel erg van de boontjes (kastanjechampignons ben ik echter gek op!), ze staan ook niet heel erg vaak hier op het menu, maar op deze manier vond ik ze erg lekker. Vroeger (toen ik nog een klein onschuldig meisje was), vond ik boontje al niet erg lekker, ik was er absoluut geen fan van. Een tijd geleden (ik denk een jaar ofzo) lagen ze ineens op mijn bord in een restaurant. Tja, je krijgt de groente er meestal  gewoon ‘gratis en voor niets’ bij en aangezien de hoeveelheid groente meestal niet overweldigend is als je een stukje vlees besteld in een restaurant, eet ik in ieder geval het beetje dat er wel ligt op. Maar ook toen vond ik ze niet heel erg lekker. De groene boontje kwamen niet op lijst der favorieten.

Groene boontjes & kastanjechampignons uit de oven

Groene boontjes & kastanjechampignons uit de oven

Maar nu…. nu vond ik (vooral de combinatie) ze erg lekker. Op deze manier mogen boontjes weer vaker op het menu! Alwin vond ze ook erg lekker en van hem mogen ze ook vaker op het menu! 🙂

Inspiratie: Kalynskitchen
Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek - week 27 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.