Hartige taart met courgette & tomaat

23

Een heerlijke hartige taart met courgette & tomaat!

Een tijdje geleden maakte ik al een zomerse variant, ook met courgette en (cherry)tomaatjes, maar aangezien het buiten kouder wordt, vond ik het tijd voor een iets andere variant, niet meer zomers, maar richting herfst. We kunnen nu ook wel zeggen dat het herfst is. De bladeren aan de bomen beginnen te verkleuren (of vallen naar beneden), de plantjes hebben inmiddels weer genoeg water gekregen en de temperaturen zijn snel naar beneden gegaan. Herfst! Ik kan me nu al verheugen op de heerlijke wandelingen door herfstige bossen. Alle seizoenen hebben zo wel z’n voors en z’n tegens…

Maar goed… een hartige taart dus, met courgette & tomaat! Wat kruiden erbij en er staat weer iets heerlijks op tafel!

Hartige taart met courgette & tomaat

Hartige taart met courgette & tomaat

Naast dat ik dol ben op hartige taarten/quiches (dat is wel te zien aan het aantal recepten hiervoor op mijn site), vind ik het ook super leuk om een hartige taart te maken. Je bent net even wat langer bezig in de keuken, bent met verschillende aspecten bezig: eerst het deeg maken, daarna met groenten aan de slag, een vulling maken en er dan een mooie taart van maken. Ik vind het heerlijk! Zowel de voorbereiding als het opeten! 🙂

Print Friendly, PDF & Email