Havermoutkoekjes + winactie!

107

De winactie is nu (zondag 29 september 2013, 10.00 uur) gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen. Scroll naar beneden om te zien wie heeft gewonnen! Het recept voor de havermoutkoekjes kun je hier vinden!

——————————————————————————————————————————————–

Vandaag een recept voor heerlijke havermoutkoekjes met cacao nibs én een winactie in samenwerking met Puur Mieke! Hoe leuk is dat!?

Puur Mieke

Een tijdje geleden kwam ik namelijk in contact met Mieke van Puur Mieke (bedankt Danielle!). Mieke heeft een allround salon in Boekel waar je terecht kunt voor haarverzorging op natuurlijke basis, natuurlijke make-up en workshops én advies voor een gezonde levensstijl. Naast deze salon heeft Mieke ook een webshop met echt alles voor een natuurlijke lifestyle, denk aan: gezonde en natuurlijke voeding (superfoods, noten & zaden, glutenvrije producten, etc.), natuurlijke verzorgingsproducten en biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Puur Mieke

Ik kreeg een heel leuk pakketje van Mieke thuis gestuurd  om wat producten te ‘testen’. Ik kreeg onder andere gepofte quinoa (nog nooit iets mee gedaan en dat terwijl ik zo’n quinoa liefhebber ben…), kokosmeel, kikkererwtenmeel & rauwe cacao nibs! Zo leuk, om met ‘nieuwe’ ingrediënten aan de slag te gaan. Ik heb inmiddels al een ‘cake’ gemaakt van kokosmeel (lees hier binnenkort meer over) én heerlijke havermoutkoekjes met cacao nibs! Rauwe cacao nibs zijn kleine brokjes pure, rauwe cacao gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen en waaraan niets is toegevoegd (geen suikers of melkproducten). Het recept vind je hier en ik kan je vertellen: ze zijn echt super lekker! En nog gezond ook!

Havermoutkoekjes met cacao nibs

Havermoutkoekjes met cacao nibs

Koekjes-pakket

Maar nu het leuke deel (alsof het nog niet leuk genoeg is…. 😉 )! In samenwerking met Puur Mieke mag ik een pakket weggeven waar (bijna) alle ingrediënten in zitten die je nodig hebt om deze (h)eerlijke koekjes te maken. De bananen zijn een beetje lastig op te sturen, maar misschien liggen die al bij je op de fruitschaal. Het te winnen pakket bestaat uit:

 • 200 gram hazelnoten bruin
 • 450 gram glutenvrije havermout
 • 150 gram raw cacao nibs
 • 150 gram Kokossnippers

Koekjes-pakket

 

Je mag er natuurlijk ook allemaal andere lekkere creaties van maken, maar met dit pakket (en twee bananen) heb je alles in huis om deze lekkere havermoutkoekjes te maken!

Hoe maak jij kans op dit koekjes-pakket?

Het is weer heel eenvoudig! Je hoeft er niet veel voor te doen… In principe maar twee dingetjes, ook al vinden we het erg leuk als je het derde ‘ding’ ook doet en dan maak je ook nog extra kans! Nou, komtie:

 1. Like Puur Mieke & MiCook op Facebook.
 2. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg!
 3. Maak extra kans door dit bericht te delen op Twitter en/of Facebook.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe je ook gezellig mee?

Reageren kan tot en met zondag 29 september 10.00 uur ‘s ochtends. Later die dag wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

——————————————————————————————————————————————–

Gewonnen?

De winactie is gesloten… Ik vond het hartstikke leuk en wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties, het delen en het enthousiasme! Super leuk om alle reacties te lezen, daar word ik blij van! Bedankt!

Om jullie niet langer in spanning te houden…. de winnaar! Nou ja, winnares! 

Margreth Kreukniet

Margreth, gefeliciteerd! Heel veel (bak)plezier! Stuur je even via Facebook of MiCook een bericht met je adresgegevens? Dan komt het pakket zo snel mogelijk naar je toe!

Print Friendly, PDF & Email

107 reacties

 1. Hier heb ik snel aan meegedaan! Helaas win ik eigenlijk nooit met zoiets, maar ja, je weet maar nooit he. Dus alle drie gedaan: Puur Mieke en MiCook geliked, hier een bericht, en dit bericht op FB gedeeld… Het lijkt me een mooi pakket, zou er graag wat mee doen. Dus nu maar afwachten… 🙂

 2. Hè wat hoor ik nu……..’t komt van de fruitschaal………’t zijn m’n bananen, ze roepen “Meedoen! We willen in het koekjes-pakket!”

 3. Mjammie, die koekjes zien er lekker uit! Eindelijk leuke en makkelijk zelf te maken: je-hoeft-je-echt-niet-schuldig-te-voelen-geniet-er-lekker-van-koekjes!! Zo … en nu nog een kopje thee erbij 😉

 4. Met zo,n duidelijke uitleg en bijpassende foto’s zou zelfs ik het moeten kunnen maken,mooie site overigens.Uiteraard probeer ik ook mee te dingen naar het koekjespakket.

 5. miranda van lint on

  Ik zou het heel graag winnen voor mijn zoontje Sem!! Dit zijn namelijk koekjes die hij wel mag van zijn dieet!! 🙂

 6. De koekjes zien er echt onwijs lekker uit en nog verantwoord ook die wil ik ook wel maken! Lijkt me wel leuk om zo’n
  koekje bij de traktatie van mijn zoontje te doen die is bijna jarig dus ja ik wil zeker wel winnen 🙂

 7. Dat zou ik leuk vinden om te winnen. De bananen liggen al op m’n fruitschaal, ik denk alleen niet dat ze nog tot 29 september goed blijven, of daarna dus dat zullen toch andere moeten worden in geval ik win. Puur Mieke heb ik al langer geliked, Mi cook doe ik nu ook, alleen bericht nog even delen.

 8. Geweldig! Kids vroegen vanavond of we morgen ook koekjes gaan bakken, ja dus! wat een ontzettend leuk recept en wat een heerlijke win-actie. Ik deel em gelijk even 🙂

 9. Super. Dit is wel een goede stimulans om ook eens koekjes te maken. Heb ik nog nooit gedaan. Sowieso ben ik ook benieuwd naar die cacao nibs.

 10. Jammie dat ziet er lekker uit. Dat wil ik zeker ook proberen. Nu nog hopen dat we winnen dan kunnen de meiden en ik lekker koekjes bakken.

 11. Pingback: Gezonde banaan-havermoutkoekjes - MiCook

 12. OE, ik ben al heel lang opzoek naar dat soort quinoa. Wat leuk dat ze het daar hebben. Die koekjes zien er super funky uit, dus ik doe ook graag mee met de actie (haha jammer dat je de koekjes niet opstuurt;)) je FB like ik al, nu ook Puur Mieke.

 13. Ik kon niet wachten om ze te proeven want de havermoutkoekjes zien er op de foto zo lekker uit dus ik heb ze gemaakt en ze waren heerlijk en als ik het pakket win kan ik ze lekker nog een keer maken, joepie!

 14. Oh jummie ben gek op havermout(koekjes 😉 ), noten en op bakken met bananen! Dit lijkt me heerlijk, dus ja ik doe mee!!! Lijkt me geweldig zo’n pakket!!!

 15. sophie Bakkenes on

  Leuke actie voor zulke heerlijke koekjes. Leuk om met de kids te maken en ze te laten zien dat er ook gezondere varianten zijn…..:)

 16. Jammer dat ik geen cacao nibs in huis heb ;( volgende week ga ik ze bakken, ik kijk graag uit naar nog meer (h)eerlijke recepten 😉

 17. Pingback: Kokosmeel-cake met banaan - MiCook

 18. Pingback: Mijn kookweek - week 38 - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.