Jamie’s snelle toet – Gebakken perziken & frambozen

1

Jamie’s snelle toet – gebakken perziken & frambozen! Heer-lijk!

Snelle toet staat er bij de foto,  maar het is maar wat je snel noemt, want het geheel moet een half uur in de oven. En aangezien Jamie ook een boek heeft genaamd ‘Jamie’s 15 minute meals‘ is het nog maar de vraag of dit echt zo’n snelle toet is… Ach, qua voorbereiding hoef  je niet veel te doen, dus als je de oventijd niet meerekent, is het best een snelle toet!

En super lekker! Ook  niet onbelangrijk! Heerlijk warm fruit en met een bolletje ijs, kun je het prima in de zomer eten, toch?! Wij zijn echt dol op warm fruit, of het nou zomer of winter is, het maakt niet uit, altijd goed! Pruimen uit de oven, gebakken abrikoos met bastogne koeken, gepofte nectarines, gegrilde ananas, allemaal even lekker! Toen ik dit recept voorbij zag komen in het Jamie Magazine Recepten Jaarboek, wist ik dat het snel op tafel zou komen en afgelopen zondag was het zover!

Gebakken perziken & frambozen

Gebakken perziken & frambozen

De week afsluiten door onszelf lekker te verwennen met een heerlijk toetje. Een snelle toet, want toen de oven aanstond, hebben we genoten van het zonnetje in de tuin: de oven deed het werk wel. Daarna dit heerlijke toetje in het zonnetje opgesmikkeld: genieten! Wat kan het leven toch fijn zijn!

Print Friendly, PDF & Email

1 reactie

  1. Pingback: Gegrilde aubergine met tahin - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.