Kaaskoekjes met walnoten

7

Heerlijke hartige kaaskoekjes met walnoten!

Gisteren, eerste kerstdag, geen nieuw recept online, maar vandaag zijn we gewoon weer terug met een heerlijke snack, lekker bij een soepje of voor bij de borrel (tijdens Oud & Nieuw bijvoorbeeld).

Hebben jullie een fijne eerste kerstdag gehad? Vandaag ook weer een volle dag of lekker rustig aan? Gelukkig is de enorme wind (hij was erg hè!?) weer gaan liggen, dus we kunnen weer fatsoenlijk naar buiten, maar je kunt natuurlijk ook binnen blijven… om te bakken bijvoorbeeld! En als je zin hebt in bakken vandaag, zou je natuurlijk deze kaaskoekjes met walnoten kunnen bakken. Vanavond verse koekjes bij de borrel: heerlijk toch!?

Kaaskoekjes met walnoten

Kaaskoekjes met walnoten

Je kunt deze smakelijke koekjes nog ongeveer drie dagen bewaren (op kamertemperatuur) in een luchtdichte trommel of opbergbak. Wil je ze dus voor Oud & Nieuw maken, dan kun je ze een aantal dagen van te voren al maken. Zorg wel dat ze goed afgekoeld zijn voordat je ze weg zet, anders worden ze een beetje klef.

Hou je niet van walnoten? Vervang ze dan door bijvoorbeeld pecannoten of amandelen.

Bron: Easy Cooking.
Print Friendly, PDF & Email

7 reacties

  1. Heee leuk idee. Ik ga wel recept beetje aanpassen, maar ik heb nog amandelpulp liggen van de amandelmelk die ik net heb gemaakt, en wilde er iets mee doen met kaas, dus dit is een leuk idee! Bedankt!

  2. Mijn versie is geworden: amandelpulp, pulp van hennepmelk, 2 eieren, geitenkaas, beetje havermout, en natuurlijk de walnoten. Heerlijk!!! Dank voor de inspiratie.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.