Kokos-cranberry koekjes

5

De kerst is in aantocht en op de één of andere manier is het dan nóg leuker om koekjes te bakken! 🙂

Ik vind het sowieso al super leuk om koekjes te bakken, maar in de winter is het extra fijn. Buiten is het toch koud en guur (en de regen komt ook steeds om de hoek kijken….), erg fijn om dan lekker binnen bezig te zijn en de oven aan te hebben. Aangezien wij niet zo’n hele grote oven hebben, staat de oven wel een uurtje aan als ik koekjes ga bakken, met deze koekjes konden er zes op een bakplaat…

Koekjes bij de thee… in deze categorie vallen de koekjes in de Foodies Special Life is Sweet… De lekkerste taarten, toetjes en koekjes. Nou, ik kan je vertellen, deze koekjes doen het ook erg goed bij een kopje koffie hoor! 😉 Heerlijke koekjes! De kokos-smaak is niet heel erg aanwezig, juist lekker subtiel, waardoor je extra geniet van de cranberry’s.

En juist dát wilde ik graag, want dit is gelijk ook mijn inzending voor het Foodblogevent die deze maand geheel in het teken staat van cranberry’s: “alles is cranberry“. Zoet & Rose (Emmelien) heeft het foodblogevent van november gewonnen met haar “donkere-dagen-dessert“: Gepocheerde peren, in honing geroosterde walnoten, gorgonzola-mascarponecrème, donkere chocoladesaus. Aan haar dus de eer om het Foodblogevent van december te hosten en heeft gekozen voor zoete (hoe kan het ook anders…) gerechten met cranberry’s. Er staan al heerlijke recepten tussen (waaronder nog meer koekjes), het wordt weer een moeilijke keuze…. Maar als je gek bent op cranberry’s, zou ik zeker even een kijkje gaan nemen!

 

Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 51 | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Jan Hagel | Maaikyz iCook

  3. Pingback: Jan Hagel | Maaikyz iCook

  4. Pingback: Foodblogevent – Dadel-banaankoekjes

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.