Kruiden in de vensterbank + winactie!

79

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen! Scroll snel naar beneden om te zien wie heeft gewonnen!

Ik heb geen groene vingers… Ook niet een klein beetje… Echt niet! Zet je mij in je tuin neer, dan is de kans groot dat je aan het eind van de dag vooral onkruid hebt staan en je plantjes zijn verdwenen. Ok, ik overdrijf misschien een beetje. Ik probeer het wel hoor en onze tuin begint er steeds beter uit te zien, maar de aardbeienplantjes hebben dit jaar geen aardbei laten zien en de appelboom heeft twee appels aan ons gegeven (voorgaande jaren emmers vol….).

Afijn, zo gaat het ook met kruiden. Ik zet wat kruiden in de vensterbank, probeer ze veel liefde, aandacht en water te geven, maar op de één of andere manier drogen ze uit of ik verzuip ze. Het is het één of het ander. Gewoon een keer lekker blijven staan en groeien doen ze niet. Totdat ik de kruidenpotjes van Rosti Mepal vond!

Kruidenpot Rosti Mepal

Kruidenpotjes Rosti Mepal 

Het ging niet meteen goed hoor… Stiekem kocht ik de kruidenpotjes vooral vanwege de kleur (lime groen), mooi passend bij mijn servies, maar natuurlijk ook om bijvoorbeeld mijn bieslook in te laten groeien. De eerste keer verzoop mijn bieslook. Toch teveel water. Want dat bakje onderop ging niet leeg, dus gaf ik de bieslook ook maar een beetje water van boven. Eigenwijs als ik ben. Maar toen las ik de gebruiksaanwijzing en ontdekte ik het magische hydrokoordje.

Hydrokoordje Rosti MepalAls je dit magische koordje goed (!) gebruikt, dan krijgen je kruiden eigenlijk altijd genoeg water. Ok, je moet natuurlijk nog wel zelf het onderste bakje tijdig bijvullen met water (zo eens per drie dagen), maar je kunt je kruiden in ieder geval niet meer verzuipen. En het werkt echt! Er staat nu basilicum in mijn vensterbank van ongeveer 40 centimeter hoog en de peterselie doet het ook geweldig. Ik ben zo blij!

Kruidenpot Twin

Naast de enkele kruidenpotjes, heeft Rosti Mepal nu ook de Kruidenpot Twin. Een dubbele! Waar je dus twee soorten kruiden in kunt zetten. En ze delen het waterreservoir (van 1 liter) waardoor je niet twee, maar één potje water hoeft te geven. Nog minder werk! En het allermooiste is: zo’n dubbele kruidenpot kun jij winnen in de kleur naar keuze! De ‘Twin’ is verkrijgbaar in vier kleuren: lime groen, luna rood, wit & grijs.

Kruidenpot Twin

Hoe maak jij kans op een kruidenpot Twin? 

De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meer meedoen!

Het is heel simpel!

  1. Laat hieronder een reactie achter (met een geldig emailadres)! Dit hoeft echt geen lang verhaal te zijn (mag natuurlijk wel), één zinnetje is al genoeg. Vertel bijvoorbeeld in welke kleur je de Twin graag wilt hebben.
  2. Maak extra kans (!) door dit bericht te delen op Twitter, Facebook, Google+ etc.

Meer is het niet! Eenvoudig toch? Doe jij ook mee?

Reageren kan tot en met zaterdag 30 augustus. Zondag 31 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt via MiCook, Twitter & Facebook.

Gewonnen?

De winactie is gesloten… Ik vond het super leuk en wil jullie allemaal bedanken voor alle leuke reacties, het delen en het enthousiasme! En heel erg fijn om te lezen dat ik niet de enige ben met het kruiden-probleem…. 😉 Super leuk om alle reacties te lezen, daar word ik blij van! Bedankt! 

Om jullie niet langer in spanning te houden…. de winnaar!

Marijksels !

Marijke, gefeliciteerd! Heel veel plezier met de kruidenpot Twin! Ik hoop dat je kruidenplantjes het fantastisch gaan doen! Je hebt inmiddels een mail ontvangen.

Bron foto’s: Rosti Mepal.
Print Friendly, PDF & Email