Meergranenbroodjes & korting bij de Broodbakshop

21

Jeetje, ik weet niet eens waar ik moet beginnen: allemaal leuke ‘dingen’ te melden vandaag!

Ten eerste heb ik weer zelf brood gebakken en dat  was veel te lang geleden, want eigen gemaakt brood is echt zooo lekker! Ten tweede waren ze ook echt lekker, zijn ze helemaal gelukt en hebben we er van genoten (ook belangrijk). Ten derde (en niet het meest onbelangrijke) hoeft niets je meer in de weg te staan om deze broodjes zelf te bakken en nóg mooier te maken! Kijk maar eens naar onderstaand bon:

Korting broodbakshop

Ja, je ziet het goed: als je deze code invoert bij je bestelling bij de Broodbakshop, krijg je 20 % korting! Hoe leuk is dat?! De Broodbakshop heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt om thuis brood te bakken, echt teveel om op te noemen… Ook voor andere baksels kun je er terecht hoor, het is een soort walhalla voor thuis-bakkers. Een klein stukje over de Broodbakshop vindt je hieronder, maar neem gerust een kijkje op de website!

Zelf brood bakken is leuk om te doen en vooral heel erg lekker. Er gaat niets boven de geur van vers gebakken brood in huis. Liefhebbers van zelfgebakken brood zijn bij de Broodbakshop.nl aan het juiste adres. Hier koopt u ambachtelijke producten van molenaar Jan en molenaarsvrouw Jet van Molen de Hoop uit Oud-Zevenaar. Er zijn talloze Broodmixen en bakingrediënten om uit te kiezen. De molen in Oud-Zevenaar is nog dagelijks in gebruik. Wilt u uw broodbakkunsten verder perfectioneren? Broodbakspecialist Levine schrijft wekelijks recepten en geeft tips en uitleg op haar blog bij de Broodbakshop.nl. Daarnaast geeft Levine regelmatig workshops brood bakken, vraag haar naar de mogelijkheden. Verras eens iemand met een origineel cadeaupakket of een cadeaubon uit de webwinkel. Uw bestelling wordt snel per post verstuurd. De Broodbakshop.nl levert alles op het gebied van broodbakken, van bloem en meel tot Broodbakmachines en ander Keukengerei. De Broodbakshop.nl biedt u graag een tevreden ervaring en geeft graag net dat beetje extra door middel van de blog en de recepten.

Klinkt goed toch? En dan ook nog eens korting, wat een feest! Je hoeft er verder niets voor te doen. Dit is geen winactie, je hoeft geen reactie achter te laten (al vind ik het wel ontzettend leuk om te horen wanneer je iets via deze bon gekocht hebt en misschien wel welk brood je ermee gaat maken), de bon is zoals hij is. Vul bij je bestelling bij de Broodbakshop de code op de bon in en je ziet het meteen!

Korting bij de Broodbakshop

Voorbeeld bestelling met korting!

Maar nu terug naar het eerste leuke nieuws: ik heb weer brood gebakken! Toen ik deze leuke, schattige meergranenbroodjes voorbij zag komen op de broodbakshop, wist ik meteen dat ik ze ging maken. Het is een recept van Levine van Uit de keuken van Levine (in mijn ogen een broodbak-koningin), dus daar kon al niets aan mis gaan: als ik een recept van haar maak, lukt mijn brood eigenlijk altijd. Vrijdagmiddag heb ik tijd vrijgemaakt, op zich ben je er niet heel erg lang mee bezig, maar je moet wel weer op tijd verder met je brood na de rijs. Dus hup, de keuken in en aan de slag!

Het resultaat ben ik best trots op! Ze waren in ieder geval heerlijk en we hebben ze lekker opgegeten als ontbijt & bij de BBQ. Eigen gemaakt brood is zooo lekker! 🙂 Hieronder vind je het recept voor met een standmixer. Op de site van Broodbakshop kun je ook de werkwijze voor met de broodbakmachine & met de hand vinden.

Meergranenbroodjes

Meergranenbroodjes

Print Friendly, PDF & Email

21 reacties

 1. Ja, lekker hè, Caroline! 🙂

  Bij ons waren ze ook zo op, zeker omdat we ze ook bij de BBQ hebben gegeten! 🙂

 2. Hoi Loes,

  Ik ben geen broodbak-expert, dus ik heb het even aan Levine gevraagd. Je kunt spelt gebruiken, maar: wel iets korter kneden want spelt is kwetsbaarder dan tarwe, aldus Levine! 🙂 De rest van het recept kun je hetzelfde houden!

 3. Pingback: Inspiratie voor de paasbrunch - MiCook

  • Hoi Sandra,

   Ik durf het je niet te vertellen….. Ik heb nog niet zoveel ervaring met het bakken van brood en vind het moeilijk deze vraag te beantwoorden. Het kan misschien wel hoor, maar dan krijg je een heel stevig brood en misschien moeten de verhoudingen ook nog aangepast worden.

   Ik kan je dus geen antwoord geven, sorry.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.