MiCook is jarig! – Spaanse amandeltaart

28

Wow! Alweer een jaar geleden schreef ik mijn eerste berichtje…. Wat is dat snel gegaan zeg! Het is ook zo ontzettend leuk om te doen. Echt!

Koken, bakken, foto’s maken & schrijven: allemaal even leuk! Daarna al jullie reacties lezen via de site, Twitter, Facebook, mail etc. Helemaal geweldig. Echt! Ik word er helemaal blij van! Ik kan jullie dan ook niet genoeg bedanken… De voorbereiding is meestal al een feest (ok, er mislukt ook weleens iets en dan baal ik wel een beetje heel erg…), maar als er dan zulke leuke reactie komen zit ik met een grote glimlach voor mijn beeldscherm! En wat een leuke contacten heb ik er nu al aan overgehouden: helemaal leuk! Lekker kletsen via verschillende kanalen over eten, koken, bakken etc. Super! Ik ben nog steeds super enthousiast, vind het allemaal super leuk en ik hoop dat jullie ook zo enthousiast blijven! Bedankt! ๐Ÿ™‚

Feest dus! En bij feest hoort taart! Een Spaanse amandeltaart dit keer, vanwege onze vakantie in Spanje en omdat ik gek ben amandelen. Ik kan je alvast verklappen dat ie errug lekker is! Morgen lees de je top 10 recepten na 1 jaar MiCook (volgens jullie dan), maar voor nu gaan wij een feestje vieren met een heerlijk stuk taart!

Ik ben 1!

Ik ben 1!

Het originele recept komt uit รฉรฉn der Koken & genieten, waarbij ik het sterke vermoeden heb, dat er bij de taart die op de foto staat gebruik is gemaakt van amandelmeel of fijn gemalen amandelen (iets grover dan amandelmeel). Mijn taart ziet er in ieder geval net iets anders uit en de bovenkant van mijn taart is knapperig (en bleef dus ook niet helemaal heel bij het aansnijden), wat het juist extra lekker maakte!

Print Friendly, PDF & Email

28 reacties

 1. Van harte gefeliciteerd Maaike en dat er nog maar vele lekkere recepten mogen volgen. Je taart ziet er lekker uit, maar misschien had je die geschaafde amandelen eerst moeten malen tot amandelmeel?
  Stond dat niet in het recept? Zijn ze anders vast vergeten!
  Nog veel plezier in Spanje, geniet maar, want hier wil het nog steeds niet echt zomeren.
  groeten, Caroline

 2. Hieperdepiep hoera, ook alweer een jaar aan het bloggen! Ik hoop dat er nog vele (blog)jaren mogen volgen, want ik kom altijd graag even neuzen op je leuke blog! Geniet van de taart, hij ziet er lekker uit! ๐Ÿ™‚

 3. Dank je wel Caroline!

  Ja, dat dacht ik dus ook (toen ik hem gemaakt had…), maar het staat รฉcht niet in het recept. Ach, hij was super lekker! ๐Ÿ˜‰

  Dank je wel! Ik hoop dat we het mooie weer meenemen naar Nederland! ๐Ÿ™‚

 4. Hoera! Gefeliciteerd Maaike met je 1e blogverjaardag! Dat er nog maar vele schrijfsels en lekkere recepten mogen volgen!

 5. Pingback: Top 10 recepten - 1 jaar MiCook - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.