MiCook is jarig! – Spaanse amandeltaart

28

Wow! Alweer een jaar geleden schreef ik mijn eerste berichtje…. Wat is dat snel gegaan zeg! Het is ook zo ontzettend leuk om te doen. Echt!

Koken, bakken, foto’s maken & schrijven: allemaal even leuk! Daarna al jullie reacties lezen via de site, Twitter, Facebook, mail etc. Helemaal geweldig. Echt! Ik word er helemaal blij van! Ik kan jullie dan ook niet genoeg bedanken… De voorbereiding is meestal al een feest (ok, er mislukt ook weleens iets en dan baal ik wel een beetje heel erg…), maar als er dan zulke leuke reactie komen zit ik met een grote glimlach voor mijn beeldscherm! En wat een leuke contacten heb ik er nu al aan overgehouden: helemaal leuk! Lekker kletsen via verschillende kanalen over eten, koken, bakken etc. Super! Ik ben nog steeds super enthousiast, vind het allemaal super leuk en ik hoop dat jullie ook zo enthousiast blijven! Bedankt! πŸ™‚

Feest dus! En bij feest hoort taart! Een Spaanse amandeltaart dit keer, vanwege onze vakantie in Spanje en omdat ik gek ben amandelen. Ik kan je alvast verklappen dat ie errug lekker is! Morgen lees de je top 10 recepten na 1 jaar MiCook (volgens jullie dan), maar voor nu gaan wij een feestje vieren met een heerlijk stuk taart!

Ik ben 1!

Ik ben 1!

Het originele recept komt uit één der Koken & genieten, waarbij ik het sterke vermoeden heb, dat er bij de taart die op de foto staat gebruik is gemaakt van amandelmeel of fijn gemalen amandelen (iets grover dan amandelmeel). Mijn taart ziet er in ieder geval net iets anders uit en de bovenkant van mijn taart is knapperig (en bleef dus ook niet helemaal heel bij het aansnijden), wat het juist extra lekker maakte!

Print Friendly, PDF & Email