Mijn kookweek – week 24

4

Wat een fijne week! Lekker weer, feest op MiCook, een extra dagje weekend, leuke dingen gedaan & lekker gegeten.

Maandag

Tweede pinksterdag. Een beetje uitslapen & relaxen. Vanwege wat rugklachten hebben we niet echt veel gedaan die dag. Wel zijn we begonnen met het tweede seizoen van Orange is the new black (zo’n mooie serie!) en hebben we gekozen voor een makkelijke, maar erg lekkere maaltijd: mangosalade met gerookte kip.

Mangosalade met gerookte kip

Mangosalade met gerookte kip

Dinsdag

Er stond weer vis op tafel! Dat voornemen om eens per week vis te eten, lukt niet echt, maar zo af en toe genieten we van een stukje vis. We aten quinoa met kabeljauw & tomaatjes.

Quinoa met kabeljauw & cherry tomaatjes

Quinoa met kabeljauw & cherry tomaatjes

Woensdag

Tijd voor taart! MiCook is die dag twee jaar geworden en dat vieren we met een lekkere abrikozentaart met amandelen! En met 3(!) leuke winacties! Doe jij al mee? Klik hier, hier & hier om mee te doen!

Abrikozentaart met amandelen

Abrikozentaart met amandelen

‘s Avonds maakte ik iets voor de foodblogswap van deze maand. Volgende week komt het recept online! Het was in ieder geval erg lekker en een prima maaltijd voor bij het warme weer!

Donderdag

Ik weet het niet…. ik weet het gewoon echt niet meer…. Ik zit nu al ongeveer tien minuten te staren naar mijn scherm en na te denken over wat we donderdag hebben gegeten, of we misschien iets hebben gedaan waaruit ik kan afleiden wat we hebben gegeten, maar het komt niet…. ik weet het gewoon niet. Het was in ieder geval niets bijzonders, anders had ik het nog wel geweten… Wel irritant… dat ik het niet meer weet… Ouderdomsverschijnselen….?

Vrijdag

Ik liet mij inspireren door een recept uit Het forest feast kookboek en maakte gevulde tomaten met zoete aardappels & quinoa. Het recept lees je binnenkort op MiCook.

Gevulde tomaten met zoete aardappel & quinoa

Gevulde tomaten met zoete aardappel & quinoa

Zaterdag

Ik had gewoon geen zin. Geen zin om te koken (en last van mijn rug). We aten pizza, uit zo’n doos. Niets zelfgemaakt aan, maar wel lekker!

Pizza

Zondag

Alwin ging met de familie naar Avonturenpark Hellendoorn. Lekker rustig op vaderdag en ze hebben enorm geluk gehad met het mooie weer: droog, niet te warm & niet te koud. Een topdag dus! Ik zat thuis vanwege mijn rug (maar het gaat alweer wat beter hoor) en maakte nog een keer de yoghurtdip met komkommer & munt (hij is echt heel lekker) samen met een stokbroodje. Lekker makkelijk!

Yoghurtdip met komkommer & munt

Yoghurtdip met komkommer & munt

Hoe was jouw (kook)week? Tot volgende week!

Print Friendly, PDF & Email