Mini food

9

Als je MiCook op Facebook volgt, kan het zijn dat je al eens wat mini food artikelen voorbij hebt zien komen. Ik hou ervan! Prachtig. Niet om zelf te maken hoor, voor mij veel te klein, veel te prutserig, maar o zo mooi! Heerlijk om naar te kijken. Daarom vandaag een artikel met mini food – creaties!

Deze prachtige oorbellen & ringen (hebbuh!) zijn gemaakt door Shay Aaron. Shay maakt echt de mooiste mini food creaties. Op zijn Facebook pagina kun je ook  foto’s bekijken van zijn werk en hoe hij deze mini food – sieraden maakt met onder andere Fimo-klei. De sieraden zijn ook te bestellen op Etsy: een perfect cadeautje voor een ‘foodie’.

Oorbellen

RingenShay Aaron maakt nog meer prachtige creaties. Geen sieraden, maar wel erg mooi. Mooi én lekker. Geweldig toch, dat je van die mini gebakjes of groenten spontaan trek krijgt? 🙂

Shay Aaron

Shay Aaron

Op Etsy kun je overigens nog meer mini food – artikelen bestellen. Veel sieraden maar ook producten van vilt, voor in een poppenhuis ofzo… Of wat dacht je van deze Nutella-hanger voor aan je ketting:

Nutella-hanger

Of….. een sieraden-set! Een ketting, oorbellen én een armband met bacon!

BaconEn zo zijn er echt nog veel meer mooie mini food – creaties. Ik vind het geweldig. Google eens op ‘mini food’ of ‘miniature food’ en er gaat een wereld voor je open! Het is ook zeer de moeite waard om eens een kijkje te nemen op PetitPlat voor meer inspiratie! En mocht je zelf aan de slag willen gaan, dan kun je daar heel veel informatie vinden.

SIMP_2014-1

Print Friendly, PDF & Email