Mosterdsoep

3

Hagel, natte sneeuw, lage temperaturen, het is december!

Winterse buien, zo noemen ze dat… brrr.. ik moet er altijd erg aan wennen. Veel lagen aan, sjaal, handschoenen en het liefst oorwarmers, maar die vind ik niet echt modebewust…

Gelukkig was het afgelopen zondag droog toen we gingen wandelen met de hond. In het weekend wandelen me meestal iets langer met Mac en gaan we naar een bos of ergens waar ze vrij kan rondrennen en zwemmen.

De wandeling van afgelopen zondag begon op een open vlakte… allemachtig wat koud! Daarna het bos in, waar het tussen de bomen, iets minder koud was (voor ons gevoel in ieder geval). Heerlijk hoor, zo’n wandeling en genieten van Mac die het altijd erg naar haar zin heeft, maar ook weer heerlijk om weer binnen te zijn en lekker op te warmen.

Na het wandelen was het tijd voor een lunch, een warme lunch! Heerlijke mosterdsoep met een sneetje brood! Ook dit recept komt weer uit Light koken… de oktober editie. Het begint een beetje eentonig te worden, maar er staan nu eenmaal heerlijke recepten in.. Ik heb het recept iets aangepast, maar de ingrediënten zijn hetzelfde gebleven. Niet moeilijk om te maken en na twintig minuten staat er een heerlijke pan soep klaar en je keuken ruikt erg lekker! De mosterdsoep in een dikke kom, zodat je handen niet verbranden, maar je ze wel lekker op kunt warmen en smullen maar!

Print Friendly, PDF & Email

3 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.