Notenbrood met paprikasalsa & feta

2

Een super lekkere lunch: notenbrood met paprikasalsa & feta!

Je kunt er natuurlijk ook makkelijk een voorgerecht van maken. Gebruik dan (volkoren) stokbrood in plaats van notenbrood voor wat kleinere hapjes. Het is binnen een kwartierje klaar en dan staat er toch wat vrolijks op tafel: een broodje vol met kleuren!

En het is ook nog erg lekker! Geroosterd (stok)brood met een paprikasalsa (en wat tomaat), verse peterselie en heerlijke feta. Heerlijk om in de tuin te eten met een fijn zonnetje: nog meer reden om vrolijk van te worden. Maar ook op donkere, grauwe dagen (en die zijn er nog weleens in Nederland) is het een heerlijke lunch om er daarna weer vol energie & vrolijk tegenaan te gaan.

Notenbrood met paprikasalsa & feta

Notenbrood met paprikasalsa & feta

Maar toch hè, dat zonnetje van vorige week was toch wel heel erg fijn. De zomer deed eindelijk zijn intrede en nu lijkt hij weer een pauze in te lassen. Vorige week liepen we tijdens de laatste wandeling (van de dag) met Mac nog in korte broek/mouwen, nu gaat de lange broek weer aan en het jasje ook. De voorspelling zijn voor komende week gelukkig weer wat beter, maar in de tussentijd kun je jezelf een beetje verwennen met een heerlijke notenbroodje met paprikasalsa & feta! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.