Notenburgers

14

Een broodje notenburger in plaats van een broodje hamburger: weer eens iets anders!

Maar deze notenburgers kun je ook prima eten als vleesvervanger hoor. Lekker met wat gegrilde groentenΒ of in combinatie met deze quinoa roerbak: yum!Β Maar ze doen het ook goed met aardappels & groenten hoor.

Wij hebben ze wel gegeten op een broodje. Een notenbroodje met een berg sla en wat tomaatjes: Heer-lijk! Maar leef je uit hoor.. voeg wat uien toe, wat komkommer, ketchup, mayonaise, je kunt het zo gek niet bedenken!

Notenburgers

Notenburgers

Veel werk? Nee, hoor, valt best mee. Eigenlijk alleen wat mengen, burgers vormen, laten rusten (ondertussen kun je de rest van de maaltijd voorbereiden) en daarna nog even bakken. Klaar zijn je notenburgers!

De noten kunnen in de keukenmachine (je moet ze ff wat fijner malen), maar als je die niet hebt, doe je ze gewoon in een plastic zakje of je wikkelt ze in een (schone) theedoek en mept er een paar keer op met een deegroller of een koekenpan: et voilΓ ! Wij hebben een keukenmachine, maar soms heb ik gewoon zin om me even uit te leven (dat slaan kan heel therapeutisch werken hoor…!) en pak ik de deegroller: net zo makkelijk! πŸ™‚

Bron: Lekkerdoen.
Print Friendly, PDF & Email