Ovenpasta met aubergine, tomaatjes & feta

1

Maandag, tijd voor een ovenpasta, vleesloos natuurlijk… Meatless Monday!

Het is wel weer tijd voor een lekker  pasta gerecht, want het vorige is alweer bijna een maand geleden: we aten Oven spaghetti met courgette & gerookte kip.

De oven is toch wel één van mijn grote vrienden tijdens de wintermaanden (het huis wordt er ook zo lekker warm van…). Er gaan weinig dagen voorbij dat de oven een dagje rust krijgt. Soms wel hoor, dan kan hij even op adem  komen, maar niet te lang. Ik bedoel, hij is er om te gebruiken, daar wordt hij blij van en daar worden wij enorm blij van. Ik kan me eigenlijk niet meer voorstellen wat ik zonder hem zou moeten…

Ok, dit gerecht kun je ook  prima maken zonder  oven, maar toch… dit is zo lekker & ideaal! Als de ovenpasta in de oven staat,  kun je rustig de keuken opruimen, de tafel dekken en alles is weer netjes opgeruimd als je aan tafel  gaat. Geen troep meer in de keuken, na het eten nog even de laatste dingen in de vaatwasser en alles is weer schoon, heerlijk!

Een goed gevulde ovenschaal met groente, wat pasta & een beetje witte kaas: heerlijk toch?! Wij hebben in ieder geval weer zitten smullen. Het ziet er misschien niet heel erg fantastisch smakelijk uit…(erg jammer dat je die mooie gele paprika’s bijna niet meer terug ziet) maar dat is het wel!

Ovenpasta

Bronnen: Vrouwonline, Ingrediënten, Ata.
Print Friendly, PDF & Email

1 reactie

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 6 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.