Ovenpasta met broccoli & wortel

4

Een ovenschotel met pasta: heerlijk!

Alwin wilde graag weer eens een ovenschotel met pasta… Geen probleem! Ik vind het zelf namelijk ook heerlijk, dus maak ik dat met liefde voor hem. Verder had hij geen wensen… een ovenschotel met pasta, de rest mocht ik verzinnen.

Een tijdje geleden maakte ik een bulgurschotel met broccoli & wortel en die was zo lekker. De combinatie broccoli & wortel (die behoren toch wel tot mijn favoriete groenten) vond ik echt geweldig, dat moest ook lekker zijn in combinatie met pasta. Nog wat kastanjechampignons erbij (altijd goed), wat kaas erover en smullen maar. Voor een versie met vlees, kun je natuurlijk makkelijk wat hamblokjes toevoegen en wil je er wat noten bij, voeg dan wat amandelschaafsel toe: ook erg lekker!

Na een heerlijk dagje Noordwijk: shoppen, strandwandeling & terrasje (we doen gewoon alsof de  lente al begonnen is), ‘s avond de keuken in om deze heerlijke ovenpasta te maken. Niet heel moeilijk, wel veel afwas, maar daar hebben we gelukkig de vaatwasser voor. Daarna aan tafel, genieten van de ovenpasta en vriendlief helemaal blij met ‘zijn’ ovenschotel met pasta. Daar doe je het toch voor?! 🙂

Ovenpasta met broccoli, wortel, kastanjechampignons & kaas

Ovenpasta met broccoli, wortel, kastanjechampignons & kaas

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.