Penne met broccoli en walnoten

5

Het klinkt misschien als een wat saaie maaltijd, maar ik vond/vind het heerlijk!

Penne met broccoli & walnoten én knoflook én kastanjechampignons. Ik ben echt gek op broccoli (vooral wanneer de roosjes lekker zacht zijn, eigenlijk gewoon te lang in mijn stoommandje hebben gezeten…), kastanjechampignons vind ik heerlijk, walnoten eet ik vrijwel dagelijks en knoflook verwerk ik een paar keer per week in mijn gerechten. Nog wat (volkoren) penne erbij (Alwin is dol op pasta) en het verhaal is compleet. What’s not to like!?

Toen we net aan tafel zaten, keek Alwin naar zijn bord, schoof hier en daar wat opzij en zei: ‘hmmm, is het nu ook al meatless zaterdag?’. Gelukkig zei hij het met een lach en na een hap genomen te hebben, vond hij het wel prima, want hij vond het erg lekker. Alwin blijft zich verbazen over hoe lekker een maaltijd zonder vlees kan zijn! We hebben weer heerlijk gegeten!

Penne met broccoli & walnoten

Penne met broccoli & walnoten

Inspiratie: AH
Print Friendly, PDF & Email

5 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.