Penne met wortelsaus & vis

2

Heerlijke pasta met veel wortel & vis: mmmm!

Het voornemen om eens wat meer vis te gaan eten, is er al een tijdje, maar op de één of andere manier staat het niet vaak op tafel. Niet als vleesvervanger hoor, want we eten niet ontzettend vaak vlees, maar omdat het lekker & gezond is.

Over het algemeen eten we wat garnalen & zalm, meer niet. Wat meer variatie & wat vaker vis, kan geen kwaad. Ik ga het proberen: vaker vis! En gisteravond was de aftrap…

Over variatie gesproken… we aten de afgelopen weken aardig wat wortel/winterpeen, weinig variatie dus… We vinden het erg lekker hoor, dus wat dat betreft geen probleem, maar toen ik eindelijk mijn eigen gekochte zak leeg had, kwam er een nieuwe lading binnen met de Streekbox. Ik snack ook regelmatig rauwe worteltjes en heb hierdoor mijn dosis wortel de afgelopen tijd wel gehad. Nou heb ik ergens gelezen dat je huid van te veel wortel geel/oranje kan gaan kleuren, maar daar heb ik gelukkig geen last van… ik hoop wel dat het heerlijke zonnetje van gisteren nog een tijdje blijft zodat mijn huid wel iets verkleurt, iets bruiner mag best! 🙂

Afijn, terug naar de maaltijd. Simpel & snel. Ok, het raspen van de winterpeen is even wat werk, maar verder doen de pannen het meeste werk. Ideaal voor een drukke, doordeweekse dag. En nog ontzettend lekker ook, wat wil een mens nog meer!

Pasta met wortel & vis

Pasta met wortel & vis

Print Friendly, PDF & Email

2 reacties

  1. Pingback: Mijn kookweek – week 10 | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Vispotje met paprika & rijst | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.