Pindakaas-bananenijsjes voor de hond

6

Tja, als je dan toch zo vaak in de keuken staat, dan kun je best af en toe wat lekkers maken voor de hond! Onze hond, Mac, volgt mij altijd aandachtig als ik aan het koken of bakken ben (en dan vooral of ik nog iets op de grond laat vallen…)! Ze heeft inmiddels wel door dat ze beter niet achter mijn voeten kan gaan liggen, want dat gaat weleens mis! Ze blijft op gepaste afstand, maar houdt mij goed in de gaten, vooral als er kaas uit de koelkast komt, dan wordt de afstand iets kleiner! 🙂 Gezellig hoor, zo’n trouwe ‘fan’ in de keuken!

Mac is dol op ijs! Ze eigenlijk dol op eten… daar doet ze alles voor… tot nu toe heeft ze alleen snijbonen laten liggen, de rest eet ze allemaal op en bedelen om meer kan ze als de beste! Ik maak haar al blij met ingevroren yoghurt of een lekkere ingevroren banaan, maar ik heb nu iets groters uitgepakt… Een klein beetje maar hoor, want ze zijn erg makkelijk om te maken!

Ze zijn ook ideaal voor puppies die bezig zijn met tandjes wisselen: het verzacht de pijn! En natuurlijk heerlijk op een warme zomerdag (en die zomer komt er echt een keer aan….)!

Het originele recept komt van Bonny Roo Beagle. Op de site van Bonny Roo zijn nog veel meer recepten te vinden voor honden!

Print Friendly, PDF & Email

6 reacties

  1. Pingback: Dierendag: bakken voor de hond! - MiCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.