Pretty Pink Smoothie

4

Jeej, mijn eerste Smoothie, and a Pretty Pink one! 🙂 Ik vind het helemaal leuk dat ik toch maar een keer een shake heb gemaakt. Door mijn onderzoekje naar het verschil tussen een Smoothie & een Shake ben ik heerlijke combinaties tegengekomen. Ik denk dan ook dat er binnenkort nog wel (veel) meer Smoothies & Shakes op mijn site komen. Een shake als ontbijt is heerlijk, maar deze Pretty Pink Smoothie is eigenlijk op elk moment van de dag lekker: als ontbijt, lunch of als tussendoortje. Heerlijk fris en bomvol vitamientjes!

Print Friendly, PDF & Email

4 reacties

  1. Pingback: Bessen versus bessen | Maaikyz iCook

  2. Pingback: Mijn kookweek – week 30 | Maaikyz iCook

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.